Ο Γιάννης Μαμάτσιος υποψήφιος με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη

2 Min Read

Ονομάζομαι  Μαμάτσιος  Ιωάννης του Γεωργίου και της Αννούλας. Έχω γεννηθεί το 1984 στην Κοζάνη όπου ζω και κατοικώ μόνιμα.

   Είμαι Λογιστής απόφοιτος του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζομαι   σε επιχείρηση με ανταλλακτικά αυτοκινήτων στην περιοχή της Κοζάνης ως Λογιστής και ως υπεύθυνος λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος.

- Advertisement -

   Κατά το παρελθόν εργάστηκα σε ιδιωτικές Τράπεζες (Εμπορική, Alpha Bank) σε θέσεις ευθύνης (αρχικά ως ταμίας, έπειτα ως Προϊστάμενος και τέλος ως Διευθυντής Καταστήματος). Παράλληλα δραστηριοποιούμαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων αναλαμβάνοντας την υλοποίηση  προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

   Υπήρξα για αρκετά χρόνια ενεργό μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων καθώς και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Μακεδονίας.

  Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς βλέπουμε τον Δήμο μας  να υπολειτουργεί και να παραμένει στάσιμος σε μια καίρια χρονική περίοδο, όπου το σχέδιο της απολιγνιτοποίησης έχει ήδη ξεκινήσει και ενώ οι εξελίξεις τρέχουν, είμαστε απλά παρατηρητές,   χωρίς να μπορούμε να ανταποκριθούμε  στα νέα δεδομένα. Θα πρέπει λοιπόν να κάνουμε όλοι ΜΑΖΙ το επόμενο βήμα για τον τόπο  μας, με σκοπό να αναπτυχθεί, να εξελιχθεί και να γίνει πιο βιώσιμος  και λειτουργικός για τους πολίτες του.

  Γι  αυτό τον λόγο θέτω την υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ» με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Ιωάννη Κοκκαλιάρη έχοντας ως κύριο σκοπό να προχωρήσουμε ενωμένοι για  να αλλάξουμε το μέλλον της περιοχής μας.

Για έναν καλύτερο Δήμο  Κοζάνης  με αγάπη και σεβασμό προς τους πολίτες του!!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση