Ο Γιάννης Τσιομπάνος για την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Αμανατίδη

2 Min Read

Φίλες και Φίλοι, 

Σ’ αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας κατέρχομαι ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Π.Ε. Κοζάνης με τον συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη, η Δυτική Μακεδονία μπροστά” του Γιώργου Αμανατίδη. Και θα ήθελα, αρχικά, να σας ζητήσω να εμπιστευτείτε και να στηρίξετε πρώτα τον Γιώργο Αμανατίδη και μετά εμένα προσωπικά. 

- Advertisement -

Αυτή τη δεδομένη στιγμή, με όσα πράγματα συμβαίνουν γύρω μας και που ίσως να μη μας αρέσουν, αλλά, όμως, με τον Γιώργο Αμανατίδη στο τιμόνι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η περιοχή μας μόνο κερδισμένη μπορεί να βγει. Είναι ένας άνθρωπος που κατέχει βαθιά την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και τη λειτουργία της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχει περισσότερη από την εμπειρία που χρειάζεται και με τους συνεργάτες που τον περιστοιχίζουν μπορεί να παράξει αποτελεσματικό έργο και να απορροφήσει τα κονδύλια, που τόσο ανάγκη έχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Είναι επίσης οργανωτικός, ρεαλιστικός και κυρίως αποτελεσματικός. Το έχει αποδείξει άλλωστε. 

Τέλος, η εκτίμησή μου είναι ότι με το νικηφόρο αποτέλεσμα του συνδυασμού μας θα καταφέρουμε ένα πρώτο και πολύ σημαντικό πράγμα: να ακουστεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. Ύστερα όλα τα άλλα, Γιώργο, με την εργατικότητα που σε διακρίνει, θα γίνουνε ευκολότερα πράξη. Γι’ αυτό, στον κοινό αυτό δρόμο, θα ήθελα να προχωρήσουμε μαζί. 

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση