Ο Γιώργος Γελαράκης την Κυριακή 10 Απριλίου στην «Κιμωλία»

2 Min Read

Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει τις  χειμερινές εμφανίσεις αυτή τη φορά στη Κοζάνη στο σύγχρονο καφενέ Κιμωλία(Ζήση Γιαχνίκα και  Διστράτου γωνία), έχοντας στις βαλίτσες του το νέο του album«Hπόλη μια άδεια αγκαλιά»  από την MLK

Ένα βράδυ με παρεΐστικη διάθεση και κύρια συστατικά το ρυθμό, τη θετική ενέργεια και την αλληλεπίδραση με το κοινό ως απαραίτητο στοιχείο, θα ταξιδέψουμε μέσα από ρυθμικά μονοπάτια, με αγαπημένα τραγούδια διασκευασμένα με swing, rock ‘n’ roll και reggae διάθεση!

Μαζί του :

Σταύρος Φιλιπποπολίτης – πιάνο,φωνή

Facebook page : Γιώργος Γελαράκης

https://www.facebook.com/pages/Γιώργος-Γελαράκης/300582770114005

YouTube: https://www.youtube.com/gelarakisgiorgos

Προφίλ : https://www.facebook.com/gelarakis

Βιογραφικό : http://www.jumpingfish.gr/gelarakisgiorgos

ΚΙΜΩΛΙΑ Σύγχρονος καφενές, Ώρα έναρξης:19.00

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΛΑΡΑΚΗΣ

Ο Γιώργος Γελαράκης, γεννήθηκε στη Βέροια και ξεκίνησε την πορεία του στα μουσικά δρώμενα της χώρας το 2007. Έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες γνωστών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας κ.ά.) και σημαντικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr. Το 2013 κυκλοφόρησε  την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ονειροποιός” με δικές σου συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο “Η πόλη μια άδεια αγκαλιά” από την MLK, ένα μείγμα με swing, ska, rock αλλά και χαμηλόφωνες μελωδίες.

Κιμωλία 10-04, Γιώργος Γελαράκης

Μοιραστείτε την είδηση