Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Δημήτρης Τζανακόπουλος αύριο Τρίτη στην Κοζάνη. Θα συμμετέχει στην συνεδρίαση της διευρυμένης συνεδρίασης της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης

1 Min Read

Στη  Κοζάνη θα βρεθεί αύριο ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος. Η επίσκεψη του κ. Τζανακόπουλου γίνεται με αφορμή την εξόρμηση στελεχών του κόμματος σε όλη την χώρα για να ενημερωθούν οι τοπικές κοινωνίες για τις προτάσεις του χώρου σε οικονομία, υγεία, πολιτισμό, ενέργεια και άλλα θέματα και με αφορμή την συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης αύριο το απόγευμα, βρέθηκε στην περιοχή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο κ. Τζανακόπουλος θα συναντηθεί στις 12:30 με δημάρχους της ΠΕ Κοζάνης για να συζητήσει θέματα που τους απασχολούν. Στις 17:30 θα έχει συναντήσεις εκπροσώπους εργαζομένων της ΔΕΗ και το τι μέλλει γενέσθαι με τις θέσεις εργασίας ενόψει απολιγνιτοποίησης. Αμέσως μετά θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ της περιοχής και στις 19:30 θα συμμετέχει στην συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης.

- Advertisement -

Επίκεντρο των συζητήσεων του κ. Τζανακόπουλου με τους φορείς, τους δημάρχους, τους εργαζόμενους κ.α. θα είναι το θέμα της απολιγνιτοποίησης και του master plan που ανακοινώθηκε από την Κυβέρνηση.

Μοιραστείτε την είδηση