Ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τάσος Πρωτοψάλτου στις εκδηλώσεις της 93ης Τελετής Απονομής των Όσκαρ

1 Min Read
Ο Τάσος Πρωτοψάλτου σκηνογράφος / ενδυματολόγος και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα συμμετέχει στην εορταστική διαδικτυακή εκδήλωση – αφιέρωμα “11th Annual Sketch to Screen Costume Design” την οποία διοργανώνει το University of California Los Angeles (UCLA) με αφορμή τις υποψηφιότητες Ενδυματολογίας της 93ης Τελετής Απονομής Όσκαρ.
Η διαδικτυακή εορταστική εκδήλωση – αφιέρωμα τελεί υπό την αιγίδα του David C. Copley Center for Costume Design της Σχολής Θεάτρου, Κινηματογράφου και Τηλεόρασης του University of California Los Angeles και θα αποτελέσει ένα σημείο συνάντησης με το έργο των φετινών υποψηφιοτήτων για το Oscar Ενδυματολογίας. Συγκεκριμένα θα μιλήσουν για το έργο τους οι ενδυματολόγοι Alexandra Byrne (Emma), Massimo Cantini Parrini (Pinocchio),Bina Daigeler (Mrs. America) και Trish Summerville (Mank).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε ζωντανή σύνδεση από το Λος Άντζελες την ημέρα της 93ης Τελετής Απονομής των Όσκαρ στις 24 Απριλίου και θα παρουσιαστεί με την συνεργασία της Swarovski.
Μοιραστείτε την είδηση