Ο Κώστας Ίτσιος ανακοινώθηκε από την «Κοζάνη»  

2 Min Read

Η διοίκηση ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ ανακοίωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κώστα Ίτσιο, που έρχεται να ενισχύσει την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίνι βιογραφικό:

Γεννημένος στην Κατερίνη στις 26/2/1998 (25) με ύψος 1.79 αγωνίζεται με επιτυχία στον χώρο του κέντρου. Η δύναμη, η αποφασιστικότητα και το πάθος είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του νέου μας ποδοσφαιριστή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, ακολούθησε ο Πιερικός 39 επίσημες συμμετοχές με τον Πιερικό, ενώ τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός πριν έρθει στην ομάδα μας, ο ΟΦ. Ιεράπετρας 23 επίσημες συμμετοχές όπου αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία.  Όμως για την καριέρα του «μιλούν» τα νούμερα του, 62 συμμετοχές, 2 γκολ, 11 ασιστ, 4.213 λεπτά συμμετοχής επαγγελματικά πρωταθλήματα Super League 2 (45 συμμετοχές), Football League (14 συμμετοχές) και κύπελλο Ελλάδος (3 συμμετοχές).

Στις πρώτες του δηλώσεις o αθλητής της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ, ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας της ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ. Ο κόουτς κ. Διγκόζης έχει δημιουργήσει μια ομάδα με νέα παιδιά, με πολλή ενέργεια και ταλέντο. Ευχαριστώ πολύ τον ίδιο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη, εγώ από μεριάς μου θα προσπαθήσω να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και να τους δικαιώσω για την επιλογή τους, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της για την φετινή χρονιά».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση