Ο Λάζαρος Μαλούτας για την αποχώρηση Γιοβανίδη: “Είναι φυσικό κάθε δημοτική αρχή να έχει τους σχεδιασμούς της στον πολιτισμό και όπου άλλου” (video)

1 Min Read

“Ο κ. Γιοβανίδης αποχώρησε γιατί ολοκληρώθηκε η θητεία του, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο” δήλωσε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας μιλώντας στα ΜΜΕ.

Ο Δήμαρχος Κοζάνης τόνισε πως δεν είναι μεμπτό κάθε δημοτική αρχή να έχει διαφορετικό σχεδιασμό από την προηγούμενη και κατηγόρησε την προηγούμενη δημοτική αρχή οτι αν ήθελε να κρατήσει τον κ. Γιοβανίδη να φρόντιζε να κάνει άλλη σύμβαση.

Αναλυτικά τόνισε πως “για να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας ο κ. Γιοβανίδης αποχώρησε γιατί έληξε η σύμβαση του. Αν κάποιοι είχαν σκοπό να το κρατήσουν για άλλα 2-3 χρόνια ας φρόντιζαν όταν έβγαζαν την προκήρυξη. Το να υπάρχει ένας άλλος σχεδιασμός αυτό δεν είναι καθόλου μεμπτό αλλά είναι φυσικό κάθε δημοτική αρχή να έχει τους σχεδιασμούς της για τον πολιτισμό, το ΔΗΠΕΘΕ, τα έργα κ.ο.κ. Αυτό που εμείς δεν θα κάνουμε είναι να σπάμε υπογεγραμμένες συμβάσεις. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Καλλιτεχνικό Δ/ντη για τη συνεργασία στο  διάστημα, που συνυπάρξαμε. Έληξε η σύμβαση του και αποχώρησε. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο”.

Δείτε το βίντεο του www.kozani.tv:

 

Μοιραστείτε την είδηση