Ο Λάζαρος Μαλούτας και τα μέλη του Συνδυασμού “Ενότητα” στο ΤΕΕ

2 Min Read

Συνάντηση στο ΤΕΕ είχαν ο Λάζαρος Μαλούτας και μέλη του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ», με τη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ» με τους θεσμικούς φορείς.
Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ επεφύλαξε θερμή υποδοχή στον κ. Μαλούτα, ο οποίος όντας Χημικός Μηχανικός, είναι και μέλος του. Η Δ.Ε. ενημέρωσε τον επικεφαλής και τα μέλη της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός κόσμος τα τελευταία χρόνια στην περιοχή μας. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν τα μέλη της Δ.Ε., η οικονομική κρίση, η αποβιομηχάνιση και οι καθυστερήσεις στην χρηματοδότηση τεχνικών έργων, έχουν πλήξει τόσο τους ιδιώτες μηχανικούς όσο και τις επιχειρήσεις του κλάδου – κατασκευαστικές, μελετητικές και εμπορικές.
Ο κ. Μαλούτας συμφώνησε και έθιξε το θέμα της ανάπτυξης, δίνοντας έμφαση στο νέο μοντέλο, στο οποίο θα πρέπει να στηριχθεί η περιοχή για να ξεφύγει από την κρίση.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι μόνο με κοινή βούληση και στενή συνεργασία ο Δήμος θα ξεφύγει από την κρίση και θα ακολουθήσει αναπτυξιακή τροχιά.
Τέλος, ο κ. Μαλούτας θυμήθηκε την εποχή που ο ίδιος ήταν εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπίας του ΤΕΕ και δεν παρέλειψε να εκφράσει την χαρά του, για την συμμετοχή στο συνδυασμό «ΕΝΟΤΗΤΑ» τριών μηχανικών, μελών του ΤΕΕ/ΤΔΜ.

Μοιραστείτε την είδηση