Ο Λάζαρος Μαλούτας στο Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Κοζάνης

2 Min Read

«Προκειμένου να λειτουργήσει με αποτελεσματικότητα ο Δήμος Κοζάνης πρέπει να υπάρχει συνεχής συνεργασία με το εργατικό δυναμικό του». Τα παραπάνω τόνισε ο Λάζαρος Μαλούτας με την ομάδα των υπ. Δημοτικών του Συμβούλων κατά τη συνάντησή τους με τον Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Κοζάνης.

Στα πλαίσια του διαλόγου με τον Πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου αναδείχθηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του Δήμου Κοζάνης.

- Advertisement -

Υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά ως προς τον Οργανισμό Εσωτερικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης, ο οποίος με ευθύνη της νυν δημοτικής αρχής δεν ολοκληρώθηκε. Τονίσθηκε ότι η κατάρτιση του Οργανισμού πρέπει να γίνει εκ νέου με διάλογο με το σωματείο εργαζομένων προκειμένου να επιτευχθεί η συναίνεση με στόχο την βέλτιστη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την αποφυγή αδικιών.

Εντύπωση προκαλεί, επίσης, το γεγονός, ότι, αν και έχει ληφθεί σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κοζάνης από το έτος 2017 για την καταβολή σύμφωνα με τον νόμο της αξίας των Μέσων Ατομικής Προστασίας για τα έτη 2012 έως και 2016, η νυν δημοτική αρχή δεν έχει εφαρμόσει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς κανένα νόμιμο λόγο.

Εκ μέρους του Λάζαρου Μαλούτα υπήρξε δέσμευση ως προς τη διερεύνηση της δυνατότητας μεταφοράς του αμαξοστασίου του Δήμου Κοζάνης σε άλλη τοποθεσία προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του προσωπικού.

«Ζητούμε να μας εμπιστευθείτε, είπε ο Λάζαρος Μαλούτας, γιατί διαθέτουμε ικανή εμπειρία στη διοίκηση του Δήμου Κοζάνης και στη διαχείριση των σχέσεων με το προσωπικό του Δήμου με μοναδικό στόχο την αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών. Η παράταξή μας πάντοτε στα πλαίσια της νομιμότητας θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα, που απασχολούν το προσωπικό, με αμεσότητα.»

Μοιραστείτε την είδηση