Ο Λευτέρης Ιωαννίδης υποψήφιος με την Δημοτική Κίνηση

2 Min Read

“Δεν πρέπει να αφήσουμε, την ασυνέπεια, την απραξία, τον λαϊκισμό, τις απευθείας αναθέσεις, τις μικρο-εξυπηρετήσεις να γίνουν κανόνας στον τόπο μας” αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Την υποψηφιότητά του με την Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος Να Ζεις” ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας ο πρώην Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης. Η κίνηση του κ. Ιωαννίδη αποτελεί “έκπληξη” μιας και είχε ανακοινώσει πριν μήνες πως δεν θα συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

- Advertisement -

“Ίσως η κίνηση μου αυτή να ξαφνιάζει αρκετούς όμως για εμένα η προσπάθεια να ξανακάνουμε τον Δήμο Κοζάνης πρωταγωνιστή αποτελεί προτεραιότητα. Θα υπενθυμίσω πως πριν τις εκλογές του 2019 είχα δηλώσει πως δεν θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος, ασχέτως εκλογικού αποτελέσματος και δεν συνηθίζω να μην είμαι συνεπής σε όσα υπόσχομαι. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είμαι παρών στις εξελίξεις στον Δήμο Κοζάνης, ιδίως σε μια περίοδο τόσο κρίσιμη όσο αυτή που διανύουμε” αναφέρει ο κ. Ιωαννίδης σε μήνυμά του που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Συμπλήρωσε πως πιστεύει στους ανθρώπους της Δημοτικής Κίνησης και στις αρχές της και πως θεωρεί πως στην επόμενη δημοτική περίοδο διακυβεύονται πολλά για την Κοζάνη και το μέλλον της. “Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι, η απόφαση μου αυτή εκπορεύεται από την πεποίθηση ότι η Δημοτική Κίνηση είναι η καλύτερη επιλογή για τον Δήμο Κοζάνης, έχει την βαθύτερη πολιτική συγκρότηση, το πιο συγκροτημένο πρόγραμμα και τον καταλληλότερο επικεφαλής. Θέλουμε τον Δήμο Κοζάνης πρωταγωνιστή των εξελίξεων για τη Δίκαιη Μετάβαση της περιοχής μας και όχι κομπάρσο” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Ιωαννίδης μιλά για συμφέροντα που “διαμορφώνουν τις πολιτικές στον Δήμο Κοζάνης” και πως αυτά δεν πρέπει να επιτραπεί να συνεχίσουν “και όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει στην περιοχή μας την προηγούμενη περίοδο! Δεν πρέπει να αφήσουμε, την ασυνέπεια, την απραξία, τον λαϊκισμό, τις απευθείας αναθέσεις, τις μικρο-εξυπηρετήσεις να γίνουν κανόνας στον τόπο μας” αναφέρει.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση