Ο Νικόλαος Συλλίρης νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read

Ο Νικόλαος Συλλίρης είναι εδώ και λίγες ώρες ο νέος Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας, μετά την παραίτηση του Στέργιου Κιάνα , όπως είχε συμφωνηθεί στις διεργασίες που προέκυψαν μετά τις εκλογές του Δεκεμβρίου του 2019.

Θυμίζουμε πως τότε η παράταξη “Δυναμικό ΤΕΕ” του Δημήτρη Μαυροματίδη είχε έρθει πρώτη με ποσοστό 46%, όμως η ΔΚΜ του Στέργιου Κιάνα και η παράταξη του Νίκου Συλλίρη συμμάχησαν και εν τέλει Κιάνας και Συλλίρης ανέλαβαν τότε αντίστοιχα την προεδρία και την αντιπροεδρία της διοικούσας επιτροπής.

- Advertisement -

Πριν από λίγες μέρες υπέβαλαν τις παραιτήσεις του οι Στέργιος Κιάνας, Νίκος Συλλίρης  και Εμμανουήλ Μαρίας από τις θέσεις του Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της Δ.Ε. αντίστοιχα και μετά από ψηφοφορία,  που έγινε κατά την 2η ειδική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του Τμήματός στις 5 Ιουλίου 2021 για την ανάδειξη Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γενικού Γραμματέα της Διοικούσας Επιτροπής αναδείχθηκαν Πρόεδρος ο Νίκος Συλλίρης, Αντιπρόεδρος η Ευαγγελία Μπάγκαβου Ευαγγελία και Γενικός Γραμματέας ο Ιωάννης Τζιόλας.

Μοιραστείτε την είδηση