Ο… όμορφος και σπουδαγμένος επιδειξίας

1 Min Read

Η κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης του θέματος του… υπέροχου, πανέμορφου και σπουδαγμένου επιδειξία που ακολούθησε τη νεαρή κοπέλα έδειξε ακριβώς ποια είναι τα προβλήματά μας ως κοινωνία, αλλά και ως δημοσιογραφία.
Σε εκπομπές υψηλής τηλεθέασης ακούστηκαν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι να αναρωτιούνται γιατί ένα όμορφο αγόρι να έχει ανάγκη να κάνει κάτι τέτοιο, ενώ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγιναν οι γνωστές αναφορές για το τι μπορεί να είχε προηγηθεί και το ποια ήταν η ενδυμασία της κοπέλας (μήπως δηλαδή ήταν προκλητική).
Εντελώς άσχετες δηλαδή, αλλά και επικίνδυνες παρατηρήσεις που εξηγούν, ωστόσο, πλήρως το γιατί… πέσαμε από τα σύννεφα όταν μάθαμε ότι ο όμορφος, διανοούμενος και πλούσιος σκηνοθέτης φέρεται να έχει διαπράξει σωρεία σεξουαλικών παρενοχλήσεων και βιασμών.
Όσο, λοιπόν, θα αδυνατούμε να βγούμε από τα κουτιά μας και να αντιληφθούμε που βρίσκεται το πρόβλημα, τόσο θα αποτυγχάνουμε να προστατεύσουμε τις νέες γενιές και να τους εξασφαλίσουμε το να περπατούν ελεύθερα στο δρόμο, φορώντας ό,τι θέλουν, χωρίς να ανησυχούν για τα βήματα που ακούγονται πίσω τους.

Μοιραστείτε την είδηση