Ο Παναγιώτης Μακρυγιάννης στους κορυφαίους του ΠΣΑΤ

1 Min Read

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη «Γιορτή των Κορυφαίων» του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ, όπως κάθε χρόνο, εκτός από τις βασικές κατηγορίες των Κορυφαίων, τιμά με ειδικές βραβεύσεις αθλητές και αθλήτριες, προπονητές, παράγοντες και συλλόγους με αξιόλογη πορεία στον αθλητισμό και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο

- Advertisement -

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα βραβευθούν (στην κατηγορία ανερχόμενα αστέρια) είναι και ο με καταγωγή από το Πλατανόρευμα του Δήμου Σερβίων Παναγιώτης Μακρυγιάννης.

Ο 16χρονος κωπηλάτης του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης και μέλος της Εθνικής Ομάδας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του σκιφ Εφήβων, στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων/Νεανίδων. Ξεκίνησε να κωπηλατεί όταν ήταν 9 ετών και οι πρώτες πανελλήνιες διακρίσεις ήρθαν στην ηλικία των 12. Από τότε, μετρά χρυσά μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, ασημένια σε Βαλκανικούς αγώνες, ενώ το 2022 πήρε την πέμπτη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κωπηλασίας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής, την Πέμπτη 21/12, 18:30.,

Μοιραστείτε την είδηση