Ο περιφερειάρχης σε ρόλο dealer αυτοκινήτου με υδρογόνο. Αποκριάτικο αστείο ή τραγική πραγματικότητα; Του Χάρη Κάτανα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read

Το αυτοκίνητο υδρογόνου που βρέθηκε πριν από λίγες μέρες στην περιοχή μας στα πλαίσια της έκθεσης καινοτομίας είναι γεγονός ότι προκάλεσε την περιέργεια και τράβηξε τα βλέμματα και μας προβλημάτισε ως προς το πόσο κοντά είμαστε τελικά ως περιοχή σε ένα τέτοιο τεχνολογικό εργαλείο.

Τα βλέμματα επίσης τράβηξαν και οι βόλτες του περιφερειάρχη με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο τις τελευταίες μέρες μέσα στην πόλη της Κοζάνης όπου μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο θεμιτό είναι για έναν περιφερειάρχη να κυκλοφορεί με ενα τέτοιο όχημα ως Dealer αυτοκινήτου, το οποίο μάλιστα δεν ανήκει στην περιφέρεια. Το να προσπαθείς να εντυπωσιάζεις μικρά παιδιά με ένα αυτοκίνητο που σίγουρα στο μυαλό τους φαντάζει ότι είναι το μέλλον τους σίγουρα δεν είναι κακό, όμως αναρωτιέμαι πώς θα μπορούσε να εντυπωσιάσει ο κ. περιφερειάρχης τους συμπολίτες μας που αυτή τη στιγμή δυσκολεύονται να βγάλουν πέρα στην καθημερινότητά τους και σίγουρα το αυτοκίνητο υδρογόνου δεν είναι μέσα στα στα τωρινά αλλά ούτε στα μελλοντικά τους σχέδια.

- Advertisement -
Μοιραστείτε την είδηση