Ο Προέδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Δέρβος την Πέμπτη 16 Μαΐου σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

2 Min Read

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019, στις πόλεις της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας, θα βρεθεί ο Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. και υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ. κ. Κώστας Δέρβος, Πτυχιούχος του Τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ. Ειδικότερα, στα πλαίσια της προεκλογικής του περιοδείας, με αποκορύφωμα ομιλία του σε ανοικτή εκδήλωση το βράδυ της ίδιας μέρας στην Κοζάνη, έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες κινήσεις:

11:00 Επίσκεψη στα Γραφεία του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» και συνάντηση με το Προεδρείο και συνδικαλιστικά του στελέχη.

11:45 Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «Δημιουργούμε Μαζί», με επικεφαλή την υποψήφια Δήμαρχο Εορδαίας, κα. Αθηνά Τερζοπούλου – Τζινιέρη.

12:30 Περιοδεία σε εμπορικούς δρόμους και καταστήματα, στο κέντρο της Πτολεμαΐδας.

14:00 Επίσκεψη στο Επιμελητήριο (Ε.Β.Ε.) Κοζάνης.

17:30 Επίσκεψη στο Εκλογικό Κέντρο του Συνδυασμού «ΜΕΤΑΒΑΣΗ για το Δήμο Κοζάνης» και συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Κυριάκο Μιχαηλίδη.

18:00 Συνάντηση με τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) / Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Κοζάνη.

19:30 Συνέντευξη Τύπου ενώπιον των τοπικών Μ.Μ.Ε., στα Γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης.

20:00 Κοζάνη – Ανοικτή εκδήλωση, Ομιλία στο «Κοβεντάρειο» κτίριο του Δήμου (Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων).

 

Απευθύνουμε δημόσιο κάλεσμα προς όλους τους πολίτες, σε μια ακόμη εκδήλωση της Ν.Δ.:

  • Γιατί πιστεύουμε πως αξίζουμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
  • Γιατί πιστεύουμε πως έχουμε το καλύτερο ψηφοδέλτιο στις Ευρωεκλογές. Με αξιόλογους ανθρώπους, νέους, αλλά και έμπειρους που θα εκπροσωπήσουν τους Έλληνες στην Ευρώπη.
  • Γιατί όλοι γνωρίζουμε πως η χώρα μπορεί και πρέπει να πάει καλύτερα.
  • Γιατί όλοι πλέον γνωρίζουμε πως αυτό που ζούμε δεν είναι κανονικό. Πως έχουμε χάσει το χαμόγελό μας.
  • Γιατί χρειαζόμαστε αλλαγή πορείας και για τη χώρα είναι απαίτηση η πολιτική αλλαγή.
  • Γιατί τελικά, με το χέρι στην καρδιά, στις 26 Μαΐου συμμετέχουμε στις εκλογές και ψηφίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, γιατί θέλουμε να πάμε επιτέλους την Ελλάδα μπροστά!

 

Για τη ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης

Ο Πρόεδρος

 

 

Παντελής Καρακασίδης

Μοιραστείτε την είδηση