Ο Σεβ. Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, Συνοδικός Σύνδεσμος στη ‘’Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος’’. Tου παπαδάσκαλου Κωνσταντίνου Ι. Κώστα

1 Min Read

Στη σύνθεση της νέας 12μελούς Διαρκούς Ιεράς Συνόδου  της Εκκλησίας της Ελλάδος της 160ης Συνοδικής Περιόδου (από 1-9-2016 μέχρι 31-8-2017) υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου του Β’, είναι Μέλος Της και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος, που, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, διορίστηκε Συνοδικός Σύνδεσμος στη ‘’Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος’’.

 

  • Ειδικότερα, ως Συνοδικοί Σύνδεσμοι των Συνοδικών Επιτροπών, διορίστηκαν:
  • Στη Συνοδική Επιτροπή Χριστιανικής Αγωγής της Νεότητος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος. (από το ανακοινωθέν 5-9-2016 της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου).

 

Άξιος. Καλό και καρποφόρο έργο στον πολύ κρίσιμο και πολύ ενθουσιαστικό χώρο του κοινωνικού σώματος, στην εμπροσθοφυλακή του μέλλοντός μας! Η Παναγία, ο Απόστολος των εθνών Παύλος και ο Άγιος Νικόλαος μαζί σας, (συν)δημιουργοί, Σεβασμιώτατε.

 

π. Κωνσταντίνος Ι. Κώστας

παπαδάσκαλος

6-9-2016

Μοιραστείτε την είδηση