Ο “Σπάρτακος” για την Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη 14 Ιουνίου

1 Min Read

Ημέρα καθιερωμένη για να τιμηθεί, διεθνώς, ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης και ο αλτρουισμός που επιδεικνύει προσφέροντας δύο πολύτιμα αγαθά χωρίς καμία ανταμοιβή: λίγα μόλις λεπτά από το χρόνο του και 400ml αίμα από τα 5 λίτρα που έχει.

Φέτος το  κεντρικό μήνυμα του εορτασμού της ημέρας είναι «Δώσε αίμα. Δώσε τώρα. Δίνε συχνά», ένα μήνυμα που προβάλλει την ανάγκη για αίμα όχι μόνο σε περιόδους αυξημένης ανάγκης, αλλά συστηματικά.

- Advertisement -

Για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ αποτελεί πολύ μεγάλη ικανοποίηση το γεγονός ότι διαχρονικά ακολουθεί την προτροπή του φετινού μότο, αφού ανά τακτά χρονικά διαστήματα, συστηματικά, οργανώνει εκδηλώσεις εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η ανάγκη για αίμα είναι διαρκής και κάθε αναβολή στην πρόθεση κάποιου να δώσει αίμα, δυστυχώς μπορεί να αποβεί μοιραία για τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου ή και του ιδίου.

Δώσε αίμα, δώσε σήμερα, δώσε τώρα.

Με αφορμή την ημέρα του εθελοντή αιμοδότη, για μία ακόμα φορά ευχαριστούμε τους χιλιάδες εργαζόμενους αλλά και τους πολίτες που στηρίζουν τις εκδηλώσεις εθελοντικής αιμοδοσίας του σωματείου, επιτρέποντας να έχουμε δημιουργήσει την πιο ΠΟΛΥΤΙΜΗ και ¨ΑΚΡΙΒΗ¨, τράπεζα. Την τράπεζα αίματος ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ.

Μοιραστείτε την είδηση