Ο Τεληκωστόγλου Απόστολος στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα T.K.D. (WTF) Ανδρών – Γυναικών στο Καζάν της Ρωσίας στις 10-13 Μαΐου

1 Min Read


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκπρόσωπος στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 kg με την Εθνική μας ομάδα ο αθλητής του Συλλόγου μας και Αργυρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Έφηβων , Τεληκωστόγλου Απόστολος του Κωνσταντίνου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών . Μετά την συμμετοχή του το 2017 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κορέας ως μέλος της Εθνικής μας ομάδας , καλείται ξανά τώρα από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντο , έχοντας την πρώτη βαθμολογία στην κατηγορία να εκπροσωπήσει την χώρα μας στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης για το 2018 , στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών/ Γυναικών που θα λάβει χώρα στο Καζάν της Ρωσίας στις 10-13 Μαΐου 2018 .
Το Δ.Σ. του Συλλόγου και οι Προπονητές συγχαίρουν τον αθλητή, για την συμμετοχή του για έβδομη συνεχόμενη φορά στην Εθνική μας ομάδα και του εύχονται καλή επιτυχία καθώς και στους υπόλοιπους 15 αθλητές του Εθνικού μας συγκροτήματος !!!!!

Μοιραστείτε την είδηση