Ο «Τοίχος των Ερωτευμένων» στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης- Ξεκινούν οι πρόβες για τον «Ρωμαίο και Ιουλιέτα» από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

1 Min Read

Ο «Τοίχος των Ερωτευμένων» θα στηθεί αυτή την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα στην Κεντρική Πλατεία Κοζάνης. Πρόκειται για ένα δρώμενο του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης που με αφορμή την έναρξη των προβών για το πρώτο έργο της σαιζόν «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη, καλεί τους ερωτευμένους της πόλης να «κλειδώσουν» τον έρωτά τους.

- Advertisement -

Οι ηθοποιοί Χρύσα Ρώπα, Τάκης Μόσχος, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Παναγιώτης Κλίνης, Ευθύμης Χαλκίδης, Ηλέκτρα Φραγκιαδάκη, Τάκης Συνδουκάς και οι συνάδελφοί τους από το Εθνικό Θέατρο της Κροατίας Petar Cvrin, Deni Sankovic, Dominik Bajo θα σας περιμένουν, προκειμένου να γράψετε τα αρχικά σας και να «κλειδώσετε» τον έρωτά σας στον «Τοίχο».

Ο «Τοίχος των Ερωτευμένων» θα μείνει στην Κεντρική Πλατεία έως την πρεμιέρα της παράστασης στις 16 Νοεμβρίου, ώστε οι ερωτευμένοι με λουκέτα, ξύλινες καρδιές ή κορδέλες να περνούν και να «κλειδώνουν» τον έρωτά τους για να μείνει στην αιωνιότητα, όπως του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας.

Ουίλιαμ Σαίξπηρ

«Ρωμαίος & Ιουλιέτα»

σε σκηνοθεσία Λευτέρη Γιοβανίδη

Μοιραστείτε την είδηση