Ο Βασίλης Μαμάτσιος υποψήφιος με τον Γιώργο Αμανατίδη

2 Min Read

Παραιτήθηκε από τη Νέα Δημοκρατία και στηρίζει την υποψηφιότητα Αμανατίδη

Ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος τη; ΔΗΜ.ΤΟ Νέας Δημοκρατίας Κοζάνης Βασίλης Μαμάτσιος, κατεβαίνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό “Συμμαχία για την Ανάπτυξη” του Γιώργου Αμανατίδη. Το όνομά του ήταν ανάμεσα στα πρώτα 30 που ανακοινώθηκαν πριν λίγες μέρες και το πρωί της Δευτέρας απέστειλε στα ΜΜΕ της περιοχής το μήνυμα για την υποψηφιότητά του.

“Η Δυτική Μακεδονία βιώνει αυτή την περίοδο τη μεγαλύτερη πρόκληση στη σύγχρονη ιστορία της.
Η αλλαγή του παραγωγικού και αναπτυξιακού μοντέλου, η μετάβαση στις νέες σύγχρονες και πράσινες τεχνολογίες, η προσπάθεια να επενδύσουμε σε βιώσιμες και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, αποτελούν κάποια απ’ όσα θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε το επόμενο διάστημα. Όσοι επιλέξαμε να παραμείνουμε στη Δυτική Μακεδονία, οφείλουμε να μην μένουμε αμέτοχοι στις γρήγορες και δυναμικές αλλαγές που έρχονται για την περιοχή μας”
αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του ο κ. Μαμάτσιος.

Ο γνωστός μελισσοκόμος, ιδιοκτήτης της επιχείρησης “Μέλι ΜΑΜ”, καλεί τους πολίτες να στηρίξουν τον συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη γιατί “με την καθοδήγησή του, την εμπειρία, τις γνώσεις και την αποδεδειγμένη διαχρονική προσφορά του, θα είναι ο κατάλληλος Περιφερειάρχης της νέας εποχής για τη Δυτική Μακεδονία. Η δική μου γενιά, καλείται να εκπροσωπηθεί σε αυτήν τη νέα προσπάθεια” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και καταλήγει λέγοντας “για να μη χαθεί ούτε μία ευκαιρία, για να αξιοποιηθούν κατάλληλα και προς τη σωστή κατεύθυνση όλοι εκείνοι οι διαθέσιμοι πόροι στο δρόμο προς τη μετάβαση, για να αποκτήσει υπεραξία κάθε επενδυτική προσπάθεια, για να μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως κανένας δεν έχει λόγο να εγκαταλείψει τη Δυτική Μακεδονία”.

www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση