ΟΑΠΝ Δήμου Κοζάνης: Απάντηση για προμήθειες αποκριάς 2018

1 Min Read

Δεδομένου ότι έχει αναπτυχθεί μια έντονη παραφιλολογία αναφορικά με τις προμήθειες της φετινής Κοζανίτικης Αποκριάς, θα θέλαμε να σημειώσουμε τα εξής:
-Η ευθύνη διεξαγωγής της Κοζανίτικης Αποκριάς ανήκει στον ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, ο οποίος για αυτό το σκοπό χρηματοδοτείται από το Δήμο Κοζάνης.
-Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ο ΟΑΠΝ πλέον δεν επιτρέπεται να επιχορηγεί συλλόγους πολιτιστικούς ή αθλητικούς και καμία τέτοια δαπάνη δεν θα μπορούσε να αποπληρωθεί λόγω των σαφών οδηγιών του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Αυτό κατέστη σαφές σε όλους τους εμπλεκομένους σε αλλεπάλληλες συναντήσεις, που πραγματοποιήθηκαν.
-Για το λόγο αυτό από φέτος, οι απαραίτητες, για τη διεξαγωγή της Κοζανίτικης Αποκριάς, προμήθειες γίνονται από τον ΟΑΠΝ, με βάση την κείμενη νομοθεσία και των ειδικών χαρακτηριστικών, που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, για την αρτιότερη διοργάνωση του κορυφαίου αυτού πολιτιστικού γεγονότος.
Ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης διοργάνωσης της Κοζανίτικης Αποκριάς αλλά και τήρησης της κείμενης νομοθεσίας, δηλώνει πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η Κοζανίτικη Αποκριά και φέτος να είναι αντάξια της φήμης της!
Καλή αποκριά σε όλους!
Γιάννης Ιωαννίδης
Πρόεδρος του
ΟΑΠΝ Κοζάνης

Μοιραστείτε την είδηση