Οι Επισκέψεις του Γιάννη Κοκκαλίαρη σε Κερασιά και Χρώμιο

1 Min Read

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης, Γιάννης Κοκκαλίαρης, συνεχίζει τις επισκέψεις του στα χωριά της περιοχής με σκοπό να ακούσει τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τις ανάγκες τους. Ανάμεσα στις πρόσφατες επισκέψεις του, ξεχωρίζουν οι επισκέψεις στην Κερασιά και στο Χρώμιο.

Στην Κερασιά, ο Γιάννης Κοκκαλίαρης συναντήθηκε με τους κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν. Άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες τους και δέσμευσε τον εαυτό του για την επίλυση των προβλημάτων που ανέφεραν.

- Advertisement -

Ακόμα πιο σημαντική ήταν η επίσκεψή του στο Χρώμιο, το πιο απομακρυσμένο χωριό του Δήμου. Εκεί, συνάντησε μια κοινότητα που εδώ και πολύ καιρό αισθάνεται παραμελημένη. Ο Γιάννης Κοκκαλίαρης δεν μόνο άκουσε τις ανάγκες των κατοίκων του Χρωμίου αλλά και υποσχέθηκε να εργαστεί για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και την ανάπτυξη της περιοχής.

Με αυτές τις επισκέψεις, ο Γιάννης Κοκκαλίαρης επιβεβαίωσε τη δέσμευσή του για την υποστήριξη όλων των κοινοτήτων του Δήμου Κοζάνης και τη δημιουργία ενός δίκαιου και ισότιμου περιβάλλοντος για όλους.

Μοιραστείτε την είδηση