Οι Γερμανοί ξανάρχονται; Του “Μακρυγιάννη”

9 Min Read

Η Γερμανίδα καγκελάριος πραγματοποίησε την Τρίτη επίσημη επίσκεψή της στην Αθήνα κατά τα έτη της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας. Όπως και τις προηγούμενες φορές την υποδέχθηκε σε κλίμα ευφορίας ο πρωθυπουργός και ακολούθησαν τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο της άθλιας διπλωματίας.

Επειδή, όπως παρατήρησαν κάποιοι πολιτικοί, ο λαός διαθέτει βραχύβια μνήμη, ας θυμηθούμε πώς υποδέχθηκαν τους Γερμανούς κατακτητές οι Αθηναίοι τον Απρίλιο του 1941. Ο εκφωνητής του κρατικού, του μόνου τότε, ραδιοσταθμού ανήγγειλε ότι σε λίγο αυτός θα βρίσκεται στα χέρια των Γερμανών και ο λαός δεν πρέπει να εμπιστεύεται τα εκφωνούμενα. Ο λαός της Αθήνας κλείστηκε τότε στα σπίτια του και οι κατακτητές παρέλασαν με καμάρι σε έρημους δρόμους. Στην υποδοχή αρνήθηκε να παραστεί ο αρχιεπίσκοπος Χρύσανθος, όπως και στη «δοξολογία» (σε ποιόν άραγε;) «επί τη κατακτήσει»! Την αντιστασιακή του στάση επισφράγισε, πριν από την απομάκρυνσή του, με την άρνησή του να ορκίσει την πρώτη κυβέρνηση στην υπηρεσία των κατακτητών.

- Advertisement -

Ασφαλώς θα κατατεθεί η ένσταση τόσο από τους οπαδούς της σημερινής κυβέρνησης, όσο και από τους άλλους προηγουμένων: Η κ. Μέρκελ δεν ήλθε ως κατακτητής, αλλά ως αρχηγός φίλης και συμμάχου χώρας. Αν αυτό πιστεύουμε ως λαός, τότε αυτά που μας έχουν προξενήσει και συνεχίζουν να μας προξενούν μας αξίζουν. Και η στάση μας τους δίνει το θάρρος να επιφέρουν και πρόσθετα δεινά στη χώρα μας. Η Γερμανία έχει θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό της την Ε.Ε. και απροκάλυπτα έχει επιβάλει οικονομική δικτατορία με δυσμενείς συνέπειες για τις χώρες με ασθενή οικονομία και πρωτίστως για τη χώρα μας. Τόσο γρήγορα έχουμε λησμονήσει τα άθλια «παιχνίδια», μέσω των οποίων ζημιωθήκαμε δισεκατομμύρια ευρώα; Βέβαια τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ της παραπληροφόρησης δεν είχαν ενημερώσει τον ελληνικό λαό για τα γραφόμενα στον γερμανικό τύπο περί κάποιου απατεώνα που εισήλθε στην «ευγενή» ευρωπαϊκή οικογένεια (ζώνη του ευρώου) εξαπατώντας την και έχοντας την απαίτηση, ο και τεμπέλης παράλληλα, να τον τρέφουν οι εργατικοί λαοί του Βορρά! Εμείς αγνοούσαμε ότι για την «εξαπάτηση» των «Κουτόφραγκων» είχαμε καταβάλει σημαντικότατο ποσό σε τραπεζικό οίκο, ο οποίος προέβαλε εξωραϊσμένη την ταλαίπωρη οικονομία μας, η οποία, βάσει οργανωμένου σχεδίου, κατέρρευσε μετά την ένταξή μας στην τότε ΕΟΚ με τη «φιλότιμη» προσπάθεια των διαπλεκομένων «φίλων» του εξωτερικού και των εγχωρίων υπηρετών, με το αζημίωτο, των συμφερόντων τους. Καλό είναι να σημειώσουμε ότι η καγκελάριος δεν ενεργεί με βάση τα συμφέροντα του γερμανικού λαού, ο οποίος ανεπαίσθητα επωφελήθηκε από την καταλήστευση της χώρας μας. Ενεργεί κατ’ εντολήν του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, του οποίου είναι η εκλεκτή. Είναι άκρως εντυπωσιακό το ότι οι εκλεγμένοι από το λαό μας πρωθυπουργοί είναι και οι εκλεκτοί των δημίων μας! Η κ. Μέρκελ, έχοντας προφανή σκοπό επίσκεψης έπλεξε το εγκώμιο του πρωθυπουργού για το έργο της κυβέρνησής του! Κατανοούμε τα εγκώμιά της κατά το παρελθόν για άλλους ομοϊδεάτες της πρωθυπουργούς, αλλά για κάποιον, που «χόρεψε στο ταψί» τους σκληρούς της ΕΕ, φαίνεται οξύμωρο, εκτός και αν αυτοί «χόρεψαν στο ταψί» τον «αριστερό» πρωθυπουργό μας!

Η Φραγκογερμανοί διακρίθηκαν για τη διαχρονική προς τον ελληνισμό αντιπαλότητα. Από την εποχή του Καρόλου του μεγάλου άρχισε η υπονόμευση για να ολοκληρωθεί κατά την τέταρτη «σταυροφορία» με τη λεηλασία της Κωνσταντινούπολης. Κατά τους νεότερους χρόνους δεν είχαν τη δύναμη να υπερισχύσουν της Αγγλίας, η οποία φρόντισε να μας απελευθερώσει για να μας μετατρέψει σε προτεκτοράτο της. Ίσως η Αυστρία να συνέβαλε στον περιορισμός της έκτασης του πρώτου ελληνικού κράτους εποφθαλμιώντας τα λοιπά εδάφη, όπου ήταν συμπαγής ο ελληνικός πληθυσμός. Η γερμανική σχολή ιστορίας παραχάραξε την ιστορία της αρχαίας Μακεδονίας και διέδωσε ότι οι αρχαίοι μακεδόνες δεν ήσαν Έλληνες! Ο πολύς Φαλμεράυερ αδυνατούσε να δει Έλληνες στη νότια απόληξη της Βαλκανικής, η οποία από αιώνες είχε δεχθεί, κατ’ αυτόν, αμέτρητες στρατιές Σλάβων! Η ίδια σχολή έπεισε τους πάντες ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο ότι οι Βλάχοι δεν είναι Έλληνες!

Η Γερμανία επιχείρησε να εκτοπίσει την «προστάτιδα» Αγγλία, η οποία από του 1864 είχε πλήρως επικρατήσει στη χώρα μας. Μοχλός πίεσης κατέστη ο νέος βασιλιάς στη θέση του δολοφονημένου πατέρα του. Από ποιους άραγε; Πόσο πείθει ότι δολοφόνος υπήρξε ένας εκπαραθυρωμένος αλήτης; Βέβαια η Αγγλία ήταν ακόμη «σκληρό καρύδι» και τις συνέπειες της διαμάχης εκείνης πλήρωσε ο ελληνισμός με τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία του, τη γενοκτονία του μικρασιατικού ελληνισμού και τον ξεριζωμό στη συνέχεια. Και ήλθε ο δεύτερος μεγάλος πόλεμος. Η στρατιωτική μηχανή της Γερμανίας, η οποία ως χώρα βρισκόταν σε κατάσταση εξαθλίωσης λόγω των δυσβάστακτων όρων της συνθήκης τερματισμού του Α΄ μεγάλου πολέμου, απόκτησε τρομακτική δύναμη! Πώς όμως; Με την εισροή κεφαλαίων από τράπεζες του εξωτερικού! Δεν έβλεπαν αυτή την εγκληματική κίνηση οι «δημοκρατικές» κυβερνήσεις των μεγάλων χωρών της Δύσης; Αλλά, πότε θα καταλάβουμε επί τέλους ότι οι κυβερνήσεις είναι υποχείρια του διεθνούς κεφαλαίου, ενώ αυτό είναι έκδηλο πλέον μετά την κατάρρευση του κομμουνισμού; Το ναζιστικό τέρας ευθύνεται για πληθώρα εκτελέσεων και αγρίων θανατώσεων αθώων πολιτών, ακόμη και παιδιών και εγκύων γυναικών. Καταλήστευσε τα οικονομικά μας και οδήγησε σε θάνατο από πείνα δεκάδες χιλιάδες! Τέλος κατέστρεψε σχεδόν παντελώς τις υποδομές μας.

Είχαν και οι Γερμανοί τους συνεργάτες τους, όπως προηγουμένως οι Άγγλοι. Αυτοί, αντί να δώσουν λόγο ενώπιον της δικαιοσύνης, συντάχθηκαν με τους «εθνικόφρονες», για να αντιμετωπίσουν από κοινού τον κομμουνιστικό κίνδυνο, όταν πλέον τα πάντα είχαν κριθεί με τη διανομή της λείας μεταξύ των ισχυρών νικητών! Έτσι απωλέσαμε τη Βόρεια Ήπειρο, του Κατσίφα την πατρίδα, και την Κύπρο, των ηρώων της ΕΟΚΑ! Και οι κομμουνιστές και οι «συνοδοιπόροι» τους μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας ετέθησαν υπό διωγμό, ώστε να θεωρείται σήμερα ότι ο εμφύλιος που ακολούθησε ήταν αναπόφευκτος! Ήταν όμως αναπόφευκτος επειδή οι Έλληνες εξοικειώθηκαν με την αίσθηση του «χρέους» να υπηρετούν ξένα συμφέροντα και να προδίδουν την πατρίδα τους! Ο άδολος ελληνικός λαός, που με πατριωτικό αίσθημα ξεσηκώθηκε κατά την κατοχή εναντίον των κατακτητών και που αγνοούσε στη συντριπτική του πλειοψηφία τί είναι κομμουνισμός, ετέθη υπό διωγμό από τους νικητές του εμφυλίου με τη δικαιολογία ότι οι ηττημένοι δεν είχαν αποδεχθεί την ήττα τους και συνέχιζαν να απειλούν το καθεστώς! Ακολούθησαν πολλά στη νεότερη πολιτική μας ιστορία. Ας έλθουμε στο σήμερα.

Οι υποστηρικτές των νικητών του εμφυλίου, οι αυτοαποκαλούμενοι «εθνικόφρονες», που πονούν σήμερα για την εκποίηση της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας μας, αδυνατούν άραγε να κατανοήσουν ότι η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών υπογράφηκε κατ’ απαίτηση των ισχυρών νέων προστατών μας και κυριάρχων της Βαλκανικής, των ΗΠΑ, προκειμένου να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ η γείτων ταλαίπωρη χώρα; Μήπως είναι καιρός να υιοθετήσουν το σύνθημα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο», το συνδικάτο των μισθοφόρων υπηρετών των απλήστων και κερδοσκόπων τραπεζιτών; Οι αυτοαποκαλούμενοι ακόμη «αριστεροί» εκτός ΚΚΕ, του σταλινικού απολιθώματος που πρώτο, όχι όμως και μόνο, ξεπούλησε τη Μακεδονία, δεν είχαν συγγενείς ή συμπατριώτες ή φίλους αυτών, που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς ή δέχθηκαν βόμβες ναπάλμ στα βουνά, όπου αμύνονταν σε αγώνα χωρίς νόημα, ή, αργότερα, αποκαλούνταν μιάσματα; Γιατί σήμερα έχουν αναλάβει αυτόν τον τόσο εξευτελιστικό ρόλο να στηρίζουν το αντιπατριωτικό μέτωπο; Πότε θα κραυγάσουν, επί τέλους, «Ζήτω η Ελλάς»;

Ως πότε θα ρίχνουμε πετρέλαιο στην εμφυλιοπολεμική φωτιά;

«ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ»

Μοιραστείτε την είδηση