Οι νέες ταινίες στο “Ολύμπιον” από την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

3 Min Read

Νέες ταινίες για μικρούς και μεγάλους αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα, από Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου έως και Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στο «Ολύμπιον». Προβάλλονται οι παιδικές ταινίες «Λάϊλ, ο φίλος μου ο κροκόδειλος» , «Παράξενος κόσμος» και η παιδική παράσταση «Ο Καραγκιόζης και οι εξωγήινοι». Περιπέτεια και μυστήριο στη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Ράσελ Κρόου, «Poker face». Προβάλλεται η βραβευμένη στο Φεστιβάλ της Βενετίας ταινία του Λούκα Γκουαντανίνο, «Bones and all».

ΑΙΘΟΥΣΑ 1
ΛΑΪΛ, Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΣ
Όταν η Οικογένεια Primm (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) μετακομίζει στη Νέα Υόρκη, ο μικρός γιός Josh δυσκολεύεται να βρει τα πατήματά του στο νέο σχολείο και τους νέους φίλους. Όλα όμως αλλάζουν όταν ανακαλύψει στη σοφίτα του νέου σπιτιού, τον Λάιλ (με τη φωνή του Shawn Mendes), έναν κροκόδειλο που αγαπά το τραγούδι, τα αφρόλουτρα, το χαβιάρι και την καλή μουσική. Οι δυο τους γίνονται γρήγορα οι καλύτεροι φίλοι, αλλά όταν ο Λάιλ απειλείται από τον γκρινιάρη γείτονα κύριο Grumps (Brett Gelman), η οικογένεια Primm πρέπει να μείνει ενωμένη σαν ορχήστρα και παρέα με τον χαρισματικό ιδιοκτήτη του Λάιλ, Hector P. Valenti (Javier Bardem) να αποδείξουν στον κόσμο ότι την οικογένεια τη βρίσκει κανείς στα πιο αναπάντεχα μέρη ακόμα και στο πρόσωπο ενός τραγουδιστή κροκόδειλου με χρυσή καρδιά.
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.30 στα Ελληνικά

POKER FACE
Ένας δισεκατομμυριούχος προσκαλεί κάποιους παιδικούς του φίλους για μια βραδιά Poker. Μεταξύ τους υπάρχει μια σχέση αγάπης αλλά και ανταγωνισμού που πολλές φορές φτάνει σε οριακό σημείο ίσως αυτή τη φορά και επικίνδυνο.
Πρωταγωνιστούν : ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ, ΛΙΑΜ ΧΕΜΣΓΟΥΟΡΘ
1 ΠΡΟΒΟΛH 9.30

Μόνο Κυριακή 4/12 η παράσταση Καραγκιόζη από το Θέατρο Σκιών Άρης
Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
Κυριακή 4/12, 1 ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 11.30
ΑΙΘΟΥΣΑ 2
ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Τρεις γενιές της θρυλικής οικογένειας εξερευνητών Κλέιντ βρίσκονται σε μια αχαρτογράφητη και επικίνδυνη περιοχή, όπου παραμονεύουν μυθικά πλάσματα. Οι διαφορές τους μπορεί να υπονομεύσουν την, αναμφίβολα, πιο κρίσιμη αποστολή τους.
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.30 στα Ελληνικά
BONES AND ALL
Το “Bones and All” είναι η ιστορία αγάπης ανάμεσα στην Μάρεν (Τέιλορ Ράσελ), μία νεαρή γυναίκα που μαθαίνει πως να επιβιώνει στο περιθώριο της κοινωνίας, και τον Λι (Τιμοτέ Σαλαμέ) έναν ακραίο και στερημένο τυχοδιώκτη… οι οποίοι συναντιούνται και ενώνονται για μια οδύσσεια χιλιομέτρων που τους οδηγεί στις περιφερειακές διαδρομές, στα κρυφά περάσματα και στις παγίδες της Αμερικής του Ρόναλντ Ρίγκαν. Όμως, παρά το γεγονός ότι καταβάλλουν τις καλύτερες προσπάθειές τους, όλοι οι δρόμοι οδηγούν πίσω στο τρομακτικό παρελθόν τους και σε μια τελική στάση που θα καθορίσει αν η αγάπη τους μπορεί να επιβιώσει από την διαφορετικότητά τους.
Πρωταγωνιστούν : ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ, ΤΕΪΛΟΡ ΡΑΣΕΛ, ΜΑΡΚ ΡΑΪΛΑΝΣ
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.15
Για το πρόγραμμα του κινηματογράφου επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.cineolympion.gr

Μοιραστείτε την είδηση