Οι νέες ταινίες στο “Ολύμπιον”

2 Min Read

Καινούργια εβδομάδα με νέες ταινίες ξεκινάει από σήμερα στο Ολύμπιον.
Αίθουσα 1
Προβάλλεται η κλασική ταινία της DISNEY σκηνοθετημένη από τον ΓΚΑΪ ΡΙΤΣ
ΑΛΑΝΤΙΝ
Η καινούργια εντυπωσιακή live-action μεταφορά από ένα κλασσικό παραμύθι της Disney, είναι αυτή τη φορά ο «ΑΛΑΝΤΙΝ», που ακολουθεί την ιστορία του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Aladdin (Mena Massoud), της θαρραλέας και αποφασιστικής Jasmine (Naomi Scott) και του Genie (Will Smith) που μπορεί να είναι και εκείνο που θα ξεκλειδώσει το μέλλον τους.
2 προβολές 6.30 (στα Ελληνικά) & 7.45 (στα Αγγλικά με υπότιτλους)
* Η προβολή των 6.30 θα γίνεται στην Αίθουσα 1 και η προβολή των 7.45 στην Αίθουσα 2

Προβάλλεται η ταινία τρόμου
BRIGHTBURN: ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΟΛΑΣΗ
Τι συμβαίνει όταν ένα χαρισματικό παιδί από έναν άλλο κόσμο προσγειώνεται στη Γη, αλλά αντί να γίνει ο ήρωας που θα σώσει την ανθρωπότητα, αποδεικνύεται πως είναι κάτι διαβολικά σατανικό;
Με το Brightburn, ο οραματιστής δημιουργός των Guardians of the Galaxy παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό και ανατρεπτικό φιλμ που γεννάει ένα καινούργιο, ριζοσπαστικό είδος σινεμά: το υπερηρωικό θρίλερ τρόμου.
1 προβολή 10.00

- Advertisement -

ΑΙΘΟΥΣΑ 2
Συνεχίζεται για 2η εβδομάδα η καταιγιστική ταινία δράσης
JOHN WICK: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3
Ο John Wick σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο.
1 προβολή 10.00

Μοιραστείτε την είδηση