Οι ταινίες για αυτή την εβδομάδα στο «Ολύμπιον»

3 Min Read

Kαινούργια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκίνησε  στο Ολύμπιον με ταινίες για μικρούς και μεγάλους.

Αίθουσα 1
Συνεχίζεται η επική ταινία της MARVEL που κάνει ρεκόρ εισιτηρίων
ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ :Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ
Στον απόηχο της εξαφάνισης σχεδόν όλης της ζωής του σύμπαντος από τον Θάνος, οι Εκδικητές πρέπει να βρουν τον τρόπο να υπερνικήσουν τις δυνάμεις του Τρελού Τιτάνα, στο τελευταίο κεφάλαιο του μεγάλου επίλογου των Εκδικητών, μετά από 22 ταινίες της Marvel Studios.
2 ΠΡΟΒΟΛΕΣ 6.00 & 9.30

- Advertisement -

Αίθουσα 2
Προβάλλεται η παιδική ταινία
Ο ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΝΚ
Ο κύριος Λινκ είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που αποτελεί και το τελευταίο δείγμα της πρωτόγονης καταγωγής του ανθρώπου. Είναι ο σύνδεσμος που λείπει. Με όλο και περισσότερα είδη να είναι υπό εξαφάνιση, ο κύριος Λινκ βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση των μακρινών συγγενών του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φροστ, του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ, που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη που θα οδηγήσει στη μυθική κοιλάδα που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, σε μια απίθανη οδύσσεια σε όλον τον κόσμο.
Με τις φωνές των Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και Κωστή Μαραβέγια
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 6.00 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
Συνεχίζεται η παιδική ταινία
ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ 3
Σε αυτό, το επόμενο κεφάλαιο, ο Ψάρης και ο Φαφούτης θα ανακαλύψουν επιτέλους τον αληθινό προορισμό τους στη ζωή: ο επικεφαλής του χωριού θα γίνει κυβερνήτης του Μπερκ έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του και ο δράκος θα γίνει αρχηγός του είδους του. Καθώς οι δυο τους ανέρχονται, η πλέον σκοτεινή απειλή που έχουν ποτέ αντιμετωπίσει – όπως και η εμφάνιση μιας θηλυκής Οργής της Νύχτας- θα δοκιμάσουν καθοριστικά τη δύναμη της σχέσης τους.
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 7.30 ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Προβάλλεται η ταινία φαντασίας
HELLBOY
Ο Hellboy επιστρέφει από την κόλαση στην Αγγλία, όπου πρέπει να νικήσει την παντοδύναμη μάγισσα Νίμουε, σύντροφο του Μέρλιν και γνωστή ως «Βασίλισσα του Αίματος» ή «Κυρά της Λίμνης» από τον μύθο του Αρθούρου. H Νίμουε βρίσκεται φυλακισμένη ως τη μέρα που θα καταφέρει να απελευθερωθεί και να συγκρουστεί σε μια επική μάχη με τον Hellboy, μια μάχη ικανή να φέρει το τέλος του κόσμου. Στόχος της η καταστροφή της ανθρωπότητας και ο μόνος που μπορεί να την σταματήσει είναι ο Hellboy.
1 ΠΡΟΒΟΛΗ 9.30 (ΕΚΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 6/5)

Μοιραστείτε την είδηση