Οι ταινίες της εβδομάδας στο «Ολύμπιον»

2 Min Read


Συνεχίζεται η χαριτωμένη παιδική ταινία «Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας», ενώ πρεμιέρα κάνει η πολυαναμενόμενη περιπέτεια Deadpool 2.
Deadpool 2
Ο βοθρόστομος μισθοφόρος της Marvel επέστρεψε! Μεγαλειώδης, καλύτερος και πιο τσίτσιδος από ποτέ. Όταν ένας σουπερ-στρατιώτης αναλαμβάνει μια αποστολή δολοφονίας, ο Deadpool αναγκάζεται να αναθεωρήσει τις αξίες του για τη φιλία, την οικογένεια και αυτό που πραγματικά σημαίνει να είσαι ήρωας – κι όλα αυτά ρίχνοντας 50 αποχρώσεις βρωμόξυλου. Γιατί, μερικές φορές, για να κάνεις το σωστό πρέπει να πολεμήσεις βρώμικα.
Συντελεστές
Σκηνοθεσία: David Leitch
Σενάριο: Rhett Reese, Paul Wernick, Ryan Reynolds
Ηθοποιοί: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Julian Dennison, Zazie Beetz, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy, Stefan Kapičić
Ένας σκίουρος σούπερ ήρωας 2
Ο σκίουρος Σέρλι και η παρέα του επιστρέφουν! Για άλλη μία φορά, βρισκόμαστε στην Όουκταουν, όπου ο μοχθηρός δήμαρχος έχει αποφασίσει να καταστρέψει το Liberty Park και στη θέση του να χτίσει ένα λούνα παρκ. Ο Σέρλι και η ετερόκλητη ομάδα φίλων του συμμαχούν για να σώσουν το σπίτι τους, να κατατροπώσουν τον δήμαρχο και να ανακαταλάβουν το πάρκο.
Σενάριο: Scott Bindley,Cal Br unker,Bob Barlen
Σκηνοθεσία: Cal Brunker
Σκηνοθεσία (ελλην.): Φώτης Πετρίδης
Τις φωνές του δανείζουν οι ηθοποιοί : Θανάσης Κουρλαμπάς, Άννα Κουτσαφτίκη, Άντρια Ράπτη, Βασίλης Μήλιος, Σταύρος Σιούλης, Φώτης Πετρίδης, Δημήτρης Μακαλιάς

Μοιραστείτε την είδηση