Όλα έτοιμα για το Kozani Jazz Festival 2018 – Κώστας Σαπαλίδης: Εξαιρετικό προβλέπεται το Jazz Festival της Κοζάνης

3 Min Read

Η καρδιά της jazz χτυπά για άλλη μια φορά στην Κοζάνη και στο JFK, δηλαδή στο jazz festival Κοζάνης. Για τέταρτη χρονιά αστέρια της ελληνικής jazz θα μεγαλουργήσουν για τρεις ημέρες στην αποθήκη του ΟΣΕ σε μια διοργάνωση της Λέσχης Φίλων Jazz και του Δήμου Κοζάνης.
Τέσσερις μπάντες αποτελούμενες από ντόπιους και όχι μόνο μουσικούς συμμετέχουν στο φετινό φεστιβάλ που προβλέπεται να κερδίσει το ενδιαφέρον των μουσικόφιλων.
«Η Παρασκευή, το Σάββατο και η Κυριακή, πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικές βραδιές. Ένα τριήμερο που θα ήταν καλά να εκμεταλλευτούν οι πολίτες της περιοχής» λέει ο Κώστας Σαπαλίδης, εκ μέρους των διοργανωτών.
Την πρώτη μέρα, το φεστιβάλ θα ανοίξει η JFK Jazz Band αποτελούμενη από τους Χάρη Ιωάννου και Κώστα Δημητρίου στο σαξόφωνο, Νίκο Βαλταδώρο στην τρομπέτα, Γιώργο Τζούκα στο πιάνο, Κώστα Σαπαλίδη στην κιθάρα, Γιώτη Κιουρτσόγλου και Μάρκο Καραπάτσιο στο μπάσο, Φώτη Βακουφτσή, Σωτήρη Κουτσονάνο, Ιορδάνη Λάτσκο και Μανώλη Κουτσονάνο στα τύμπανα.

Τη δεύτερη μέρα δύο εκπληκτικά γκρουπ θα τζαζάρουν στην Αποθήκη με ντράμερ τον Κώστα Αναστασιάδη, ενώ την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου το Φεστιβάλ κλείνει με τους Next Step.
“Τα γκρουπ που συμμετέχουν, έχουν επιλεγεί μετά από πολύ έρευνα και σκέψη. Ιδιαίτερο για μας είναι ότι την Παρασκευή η JFK μπάντα θα παίξει δικές της συνθέσεις για πρώτη φορά. Είναι μια πολύ καλή δουλειά και έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια» δηλώνει ο κ. Σαπαλίδης.
Το Kozani Jazz Festival 2018, θα παρουσιάσει ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός της Ert Open (Keep Jazzin’) Μάνθος Γιουρτζόγλου.Ποδαράς Βασίλης – Τύμπανα

- Advertisement -

07/09/2018

JFK Jazz Band
Ιωάννου Χάρης – Σαξόφωνο
Κώστας Δημητρίου – Σαξόφωνο
Βαλταδώρος Νίκος – Τρομπέτα
Τζούκας Γεώργιος – Πιάνο
Σαπαλίδης Κώστας – Κιθάρα
Κιουρτσόγλου Γιώτης- Μπάσο
Καραπάτσιος Μάρκος – Μπάσο
Βακουφτσής Φώτης – Τύμπανα
Κουτσονάνος Σωτήρης – Τύμπανα
Λάτσκος Ιορδάνης – Τύμπανα
Κουτσουνάνος Μανώλης – Τύμπανα
08/09/2018

Nikolas AnadolisTrio
Αναδολής Νικόλας – Πιάνο
Αναστασιάδης Κώστας – Τύμπανα
Ευδέμων Μιχάλης – Μπάσο
Giorgos Kontrafouris Trio
Κοντραφούρης Γιώργος – Hammond Organ
Ανδρεάδης Στέφανος – Κιθάρα
Ποδαράς Βασίλης – Τύμπανα

09/09/2018

Next Step Quartet
Παπαδόπουλος Γιάννης – Πιάνο
Κότσιφας Θοδωρής – Κιθάρα
Μάνος Ντίνος – Μπάσο
Ποδαράς Βασίλης -Τύμπανα

Αποθήκη ΟΣΕ, ώρα: 9:00 μμ.
Τιμή εισητηρίου: 5€/ημέρα ή 10€/3 ημέρες

Μοιραστείτε την είδηση