Αντιδημάρχους ανακοίνωσε ο Λάζαρος Μαλούτας

2 Min Read

Εξελίξεις σηματοδότησε η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την εκλογή μελών του Προεδρείου  του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κοζάνης.

Ο Λάζαρος Μαλούτας πιστοποίησε τη συνέχιση της συνεργασίας με τις παρατάξεις του Κυριάκου Μιχαηλίδη και του Βαγγέλη Σημανδράκου, γεγονός που οδήγησε στην παραίτηση από το συνδυασμό του Κώστα Κυριακίδη, αντιδημάρχου Τοπικής Ανάπτυξης μέχρι σήμερα το πρωί και Αναπληρωτή Δημάρχου.

- Advertisement -

“Οι επιλογές μου είναι επιλογές που προκύπτουν από τη δηλωμένη συνεργασία με τις παρατάξεις Μιχαηλίδη, Σημανδράκου καθώς και τη διαθεσιμότητα χρόνου” ανέφερε ο κ. Μαλούτας σημειώνοντας πως οι προκλήσεις την επόμενη διετία είναι πολύ μεγάλες.

Νέος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα είναι ο Μάρκος Φλώρος, Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Βαλαής και Γραμματέας ο Γιάννης Μυροφορίδης.

Οι αλλαγές

Η Ελπίδα Κουϊμτζίδου θα είναι αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών στη θέση του Μάρκου Φλώρου.

Η Νούλα Τουμπουλίδου θα είναι αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Μελετών στη θέση του Βαγγέλη Σημανδράκου.

Ο Βαγγέλη Σημανδράκος θα είναι Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας στην θέση της Ματίνας Αμανατίδου.

Ο Γιώργος Δουγαλής παραμένει Αντιδήμαρχος Εποπτείας όλων των Δ.Ε. του Δήμου Κοζάνης .

Ο Δημήτρης Κοεμτζόπουλος παραμένει  αντιδήμαρχος Γραφείου Ακίνητης Περιουσίας .

Απομένει αύριο να μάθουμε τα ονόματα των νέων Αντιδημάρχων Πρασίνου, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Πολιτισμού.  Για την πρώτη αντιδημαρχία φαβορί είναι ο Μίλτος Μαγγιρίδης.

Όλα τα ονόματα θα ανακοινωθούν αύριο καθώς όπως ανέφερε ο κ. Μαλούτας η ανεξαρτητοποίηση Κυριακίδη άφησε κενό, που πρέπει να συμπληρωθεί.

Γιάννης Κωσταρέλλας

 

 

Μοιραστείτε την είδηση