Όλγα Γεροβασίλη: Κάλεσμα για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

2 Min Read

Συμμετείχε σε κλειστή σύσκεψη μελών της ΝΕ Κοζάνης στο «Κοβεντάρειο»

«Αντίπαλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Νέα Δημοκρατία και το σχέδιο που θέλει να εφαρμόσει στη χώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Όλγα Γεροβασίλη, η οποία βρέθηκε την Πέμπτη στην Κοζάνη. Η κ. Γεροβασίλη συμμετείχε σε κλειστή σύσκεψη της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος με τα μέλη της περιοχής στο «Κοβεντάρειο».

- Advertisement -

Λίγο πριν την έναρξη της σύσκεψης, η κ. Γεροβασίλη σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ανέφερε πως στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να πείσει την κοινωνία τις επόμενες τρεις εβδομάδες μέχρι τις εκλογές, να ανοίξει η ατζέντα και να γίνουν γνωστές οι προτάσεις του κόμματος με στόχο τη νίκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

«Έχουμε νέες εκλογές, η κάλπη είναι κενή. Έχουμε πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που εμφανίστηκαν αυτή την περίοδο, έχουμε πάρει δυνατό μήνυμα από την κοινωνία και είμαστε εδώ με ίδιο πολιτικό πρόταγμα αλλά είμαστε διαφορετικοί και λέμε ότι αυτή τη στιγμή τα θέματα δεν είναι κρίσιμα για τον ΣΥΡΙΖ αλλά για την κοινωνία. Τα πολιτικά σχέδια που μπορούν να υπηρετηθούν είναι της Νέας Δημοκρατίας και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ των συμφερόντων της κοινωνίας πλην ελαχίστων» ανέφερε η κ. Γεροβασίλη σε δηλώσεις της.

Η ίδια πρόσθεσε πως τις επόμενες τρεις εβδομάδες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιχειρήσει να πείσει και να μιλήσει με την κοινωνία με στόχο τη νίκη. «Διορθώνουμε γρήγορα λάθη εν κινήσει κι προχωράμε με στόχο την ανατροπή των συσχετισμών» ανέφερε.

 

Θένια Βασιλειάδου

 

Μοιραστείτε την είδηση