Ολοκλήρωση έργων βελτίωσης ποιότητας του ήχου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας

2 Min Read

Ολοκληρώθηκε το έργο : «Έργα βελτίωσης ποιότητας του ήχου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας», προϋπολογισμού 299.831,54 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 170.903,99 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Το έργο περιελάμβανε εργασίες τοποθέτησης ηχοαπορροφητικών υλικών, στην οροφή και στους τοίχους του Κολυμβητηρίου, ενώ παραλήφθηκε από την επιτροπή παραλαβής, παρουσία της Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Εορδαίας (Κ.Ε.Δ.Ε.) Άννας Καΐδου. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο έργο δημοπρατήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή.

Επίσης το Δημοτικό Κολυμβητήριο προμηθεύτηκε αντικυματικές διαδρομές κολύμβησης μαζί με τα ρολά περιέλιξης τους. Οι αντικυματικές διαδρομές κολύμβησης αποτελούνται από δίσκους και πλωτήρες, που επιπλέουν στην επιφάνεια της πισίνας και προστατεύουν τους αθλητές στις γειτονικές διαδρομές από τον κυματισμό που δημιουργείται κατά την κολύμβηση.

- Advertisement -

Τέλος το Δημοτικό Κολυμβητήριο προχώρησε στην προμήθεια ενός εμβολοφόρου συμπιεστή αναπνεύσιμου αέρα,  ο οποίος είναι απαραίτητος για τις ανάγκες των αθλητών της Τεχνικής Κολύμβησης, αφού γεμίζει σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα της φιάλες κατάδυσης που χρησιμοποιούν.

Το συνολικό κόστος της προμήθειας όλων των παραπάνω έφτασε τα 26.533,27 ευρώ (με Φ.Π.Α.). Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. τόνισε ότι ο Δήμος Εορδαίας θα κάνει ότι χρειάζεται με εργασίες και προμήθειες που απαιτούνται, έτσι ώστε το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας να αναβαθμίζει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες του προς τους αθλητές αλλά και το ευρύτερο κοινό και με αυτό τον τρόπο να παραμείνει ένα από τα πιο σύγχρονα Κολυμβητήρια Ολυμπιακών διαστάσεων σε όλη τη χώρα.

Μοιραστείτε την είδηση