Ολοκλήρωση Έργου «Βελτίωση Υφιστάμενης Αγροτικής Οδού στη Δημοτική Κοινότητα Νεράιδας του Δήμου Σερβίων»

1 Min Read

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για τη βελτίωση της υφιστάμενης αγροτικής οδού στη Δημοτική Κοινότητα Νεράιδας, ένα έργο που αποτελούσε πάγιο αίτημα των κατοίκων, ενώνοντας τις Δημοτικές Κοινότητες Νεράιδας και Λευκάρων. Το σημαντικότερο κομμάτι του έργου είχε ολοκληρωθεί πριν από ένα περίπου χρόνο από την Δημοτική Αρχή, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται και το τελευταίο τμήμα, που περιλάμβανε την ασφαλτόστρωση του χωματόδρομου από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η ολοκλήρωση του έργου αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη βελτίωση της υποδομής και της προσβασιμότητας στην περιοχή, ενισχύοντας τη σύνδεση μεταξύ των κοινοτήτων και προάγοντας την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών.

- Advertisement -

Στην τελική φάση των εργασιών παρευρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, Σταύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος εξέφρασε τη χαρά του για την ολοκλήρωση αυτού του σημαντικού έργου.

Ο Δήμος Σερβίων παραμένει προσηλωμένος στη συνεχή βελτίωση των τοπικών υποδομών και την προώθηση έργων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και ευημερία της περιοχής.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μοιραστείτε την είδηση