Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων με θέμα «Αρτηριακή Υπέρταση» στο ΚΑΠΗ Αιανής

1 Min Read

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος ενημερωτικών συναντήσεων με θέμα “Αρτηριακή Υπέρταση”, με την χθεσινή ενημερωτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Αιανής, με ομιλητή την κ. Τσιγιάννη Σουζάνα – Γενικό Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Αιανής.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν τέσσερις ενημερωτικές συναντήσεις και συγκεκριμένα στις Τοπικές Κοινότητες Αγίας Παρασκευής, Χρωμίου, Κερασιάς και στο ΚΑΠΗ Αιανής.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Αιανής σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας Δήμου Κοζάνης. Σκοπός της δράσης είναι η πληροφόρηση των δημοτών σχετικά με τις νόσους που εμφανίζονται συχνότερα στον πληθυσμό μας, η οποία έγκειται στην συμπτωματολογία, τη διάγνωση και τη θεραπεία τους.

Στο πλαίσιο της προληπτικής διαδικασίας του προγράμματος, ο απώτερος στόχος των ενημερωτικών συναντήσεων αφορά στη δυνατότητα των δημοτών να αναγνωρίζουν τα συμπτώματα των ασθενειών και εφόσον αυτές διαγνωσθούν να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη φαρμακευτική και διατροφική αγωγή.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ Τσιγιάννη για την εξαιρετική συνεργασία, καθώς επίσης και τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων για την συμβολή τους στην οργάνωση των συναντήσεων και φυσικά τους υπεύθυνους του ΚΑΠΗ Αιανής για τη χθεσινή φιλοξενία. Έπεται συνέχεια…

Μοιραστείτε την είδηση