Ομόφωνο “ΟΧΙ” στην πώληση Μονάδων της ΔΕΗ από το Δημοτικό Συμβούλιο και τους φορείς της Εορδαίας

2 Min Read

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των φορέων   και των Πολιτών   στην πρόσκληση για τη σημερινή(31-3-2017)   συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , που διεξήχθη   στο Δημοτικό Κατάστημα Πτολεμαϊδας , στα πλαίσια της οποίας συζητήθηκε το φλέγον θέμα της «Πώλησης μονάδων της ΔΕΗ».  

Εισηγούμενος το θέμα ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις για την Επιχείρηση της ΔΕΗ , τονίζοντας την ανάγκη κοινής πλεύσης όλων μαζί των φορέων για την αντιμετώπιση των νέων αρνητικών δεδομένων.

- Advertisement -

Η δημιουργία ενιαίου αγωνιστικού μετώπου ενάντια στη μετοχοποίηση της ΔΕΗ , τονίστηκε και από τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου , αλλά και από τους εκπροσώπους των παρισταμένων φορέων που έλαβαν το λόγο .

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την  ομόφωνη ψήφιση της πρότασης του Δημάρχου Εορδαίας , ο οποίος επεσήμανε τα εξής: « Ως Δημοτικό Συμβούλιο επικαιροποιούμε τη διαχρονική και πάγια θέση μας ότι είμαστε εναντίων της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ , άρα και της πώλησης μονάδων . Εκφράζουμε κάθετα την αντίρρησή μας και όλοι μαζί συμμετέχουμε σε όποιες μορφές αγώνα αποφασιστούν από τους εργαζόμενους , όπως πράξαμε και στο παρελθόν. Με αυτή την έννοια και απαντώντας στην πρόταση περί σύστασης Συντονιστικού Οργάνου, εμείς θα συμμετέχουμε δια του Δημάρχου Εορδαίας».

Μοιραστείτε την είδηση