ΟνειρόDrama: «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω»

2 Min Read

14 και 15 Ιανουαρίου οι δύο τελευταίες παραστάσεις

Η θεατρική ομάδα ΟνειρόDrama, στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη μικρασιατική καταστροφή ανεβάζει δύο τελευταίες παραστάσεις του έργου «Τι να θυμηθώ, τι να ξεχάσω», σε σκηνοθεσία Γιώτη Βασιλειάδη. Πρόκειται για μια συρραφή πρωτότυπων κειμένων του βιβλίου «Κοινός Λόγος» της Έλλης Παπαδημητρίου.

Οι παραστάσεις θα ανέβουν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 19:00 στην αίθουσα της ομάδας ΟνειρόDrama (Βογατσικού 6, κάτω από το Ωδείο του Δημήτρη Δημόπουλου).

Ο σκηνοθέτης στο σημείωμά του αναφέρει: «διαφορετικές αφηγήσεις και παράλληλα τόσο όμοιες, με κοινό παρονομαστή αυτών τον ξεριζωμό και τον αβάστακτο πόνο που αυτός επέφερε, τις τραγικές στιγμές που βίωσαν οι πέντε γυναίκες και  τον αγώνα για επιβίωση και επανεκκίνηση της ζωής τους ολόκληρης.»

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώτη Βασιλειάδη, τα σκηνικά του Γιώργου Λεπίδα, τα κοστούμια προέρχονται από το βεστιάριο του «ΟνειρόDrama», η μουσική είναι του Δημήτρη Δημόπουλου και η μουσική διδασκαλία και προετοιμασία των Έμη Τσιούρα και Γιάννη Δημόπουλου. Ο σχεδιασμός φωτισμών είναι της Εύης Παπαμάρκου και βοηθός σκηνοθέτη είναι η Κική Πίτση.

Παίζουν: Φώφη Ζαγορίτου, Χαρούλα Ζτούπα, Λένα Κωνσταντινίδου, Τάνια Πάκου, Βάσω Παπαθανασίου

Μουσικοί: στην κιθάρα ο Βαγγέλης Τζημόπουλος, στο ούτι η Έφη Μαυρίδου

Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο : 6948005097

Μοιραστείτε την είδηση