Όπερα του Giacomo Puccini “La Boheme” στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης – Συμμετοχή Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου Σερβίων

1 Min Read

Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του Ωδείου Σερβίων, Κασσάνδρα Δημοπούλου, σκηνοθετεί ξανά την όπερα του Giacomo Puccini “La Boheme” («Μποέμ») στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, σε επανάληψη, στις 23 Φεβρουαρίου 2019.

- Advertisement -

Η παραγωγή είναι της Εταιρίας Λυρικού Θεάτρου Ελλάδας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και την Θεατρική Ομάδα Σερβίων «Κόκκινη Κουίντα» (σκηνογραφία: Γιώργος Λεπίδας).

Τη μουσική διεύθυνση της Ορχήστρας «Φιλαρμονία Αθηνών» έχει ο αρχιμουσικός Βύρων Φιδετζής και την Μικτή Χορωδία Θεσσαλονίκης η Μαέστρος Μαίρη Κωνσταντινίδου.

Με αυτή την αφορμή, η κα Δημοπούλου καλεί όσα παιδιά (ηλικία από 8 έως 16 χρονών) που σπουδάζουν μουσική στο Δ.Ω.Σ. –αλλά και σε άλλους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού- ή που είναι σε κάποια χορωδία κι ενδιαφέρονται να στελεχώσουν συμπληρωματικά την παιδική χορωδία που συμμετέχει στην όπερα. Θα πραγματοποιηθεί παράλληλα και ακρόαση για να επιλεχθεί ένα παιδί (από 8 έως 11 χρονών) για το παιδικό σολιστικό μέρος που υπάρχει στη 2η πράξη.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει από τους γονείς ηλεκτρονικά στο e-mail: [email protected], ή να παραδοθεί γραπτώς στην κα Γεωργία.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ θα γίνουν δεκτές έως και την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου

 

Από τη Διεύθυνση

Μοιραστείτε την είδηση