Π.Μαρινάκης: «Μετά από δεκαετίες υπάρχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο για τη Δυτική Μακεδονία, το οποίο αρχίζει να υλοποιείται»

2 Min Read

Με επισκέψεις σε φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, επιχειρήσεις και στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ συνεχίστηκε η περιοδεία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλου Μαρινάκη και του κλιμακίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, ενόψει του προσυνεδρίου στην Θεσσαλονίκη στις 2 Απριλίου.

«Κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική είναι η επίσκεψη μας, είναι βαθειά ουσιαστική. Ο ίδιος ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ξεχωριστή σημασία στη Δυτική Μακεδονία, καθώς υπάρχει μετά από δεκαετίες ένα συγκεκριμένο σχέδιο για την περιοχή, το οποίο αρχίζει να υλοποιείται» τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Η περιοδεία του κ. Μαρινάκη ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης από τη Σιάτιστα, στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα και αμέσως μετά με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη στη Ζ.Ε.Π. Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στάθης Κωνσταντινίδης.

Σκοπός της επίσκεψης, όπως ανέφερε ο κ. Μαρινάκης, είναι να καταγραφούν τα προβλήματα, αλλά και να προβληθεί το έργο της κυβέρνησης, το οποίο χαρακτήρισε «πρωτοφανές, συναρτήσει και των δυσκολιών». Ο ίδιος τόνισε, επίσης, πως για πρώτη φορά μια κυβέρνηση κι ένας πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εφαρμόζουν κατά γράμμα το προεκλογικό τους πρόγραμμα. «Είμαστε πάρα πολύ περήφανοι γι’ αυτό και ταυτόχρονα θέλουμε να ξέρουν οι πολίτες ότι όλα γίνονται για τη βελτίωση της καθημερινότητας τους. Είμαστε στο πλευρό τους, είμαστε όλοι μαζί για μια καλύτερη Ελλάδα» είπε ο κ. Μαρινάκης κλείνοντας.

Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Πτολεμαΐδα. Το Σάββατο 2 Απριλίου στις 9.30 στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το προσυνέδριο της Ν.Δ., ενόψει του 14ου τακτικού συνεδρίου με δύο θεματικές. Η πρώτη θεματική θα αφορά στην ανάπτυξη, την οικονομία και τις νέες θέσεις εργασίας και η δεύτερη θεματική θα αφορά στα μεγάλα έργα υποδομής στην Βόρεια Ελλάδα και συνολικά στη χώρα.

Θένια Βασιλειάδου www.xronos-kozanis.gr

Μοιραστείτε την είδηση