Π. Σκουρλέτης: «Βάλαμε μπρος μια μεταρρύθμιση, με στόχο την καθιέρωση κουλτούρας συνεργασιών»- Δεν χρειαζόμαστε «καλοχαιρέτες» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην επίσκεψή του στο Δημαρχείο Κοζάνης

2 Min Read

Στο Δημαρχείο Κοζάνης βρέθηκε σήμερα ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη.
Κατά τη συνάντησή του με τον Λ. Ιωαννίδη, ο κ. Σκουρλέτης αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που πήρε η κυβέρνηση για τα θέματα αυτοδιοίκησης, τονίζοντας χαρακτηριστικά «ως κυβέρνηση προσπαθήσαμε στις δύσκολες συνθήκες να στηρίξουμε έμπρακτα την αυτοδιοίκηση και μπορούμε να μιλάμε για ένα συγκεκριμένο έργο στήριξης, μέσα από στοχευμένα χρηματοδοτικά εργαλεία για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών σε μια χρηματοδότηση που δεν είχε προηγούμενο, τουλάχιστον από το 2010 και μετά».
Σε ότι αφορά στο θέμα της μεταρρύθμισης «Κλεισθένης», ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε «σταθήκαμε αρωγοί στις δύσκολες συνθήκες και το αποδείξαμε έμπρακτα. Βάλαμε μπρος μια μεταρρύθμιση, με στόχο την ενίσχυση της δημοκρατίας και την καθιέρωση κουλτούρας συνεργασιών, πάντα στη βάση προγραμμάτων. Δεν έχουμε ανάγκη από «καλοχαιρέτες», έχουμε ανάγκη από ανθρώπους άξιους που να τιμούν την εμπιστοσύνη του κόσμου, ανθρώπους με τους οποίους έχουμε κοινές οπτικές και αντιλήψεις».
Απευθυνόμενος στον Λευτέρη Ιωαννίδη, ο κ. Σκουρλέτης δήλωσε «παρουσίες σαν τη δική σας ανοίγουν νέους δρόμους για την αυτοδιοίκηση. Χωρίς διάθεση φιλοφρόνησης, είστε από τους ανθρώπους που ανοίγουν προοπτική».
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κοζάνης έκανε λόγο για τη δυνατότητα που δόθηκε μέσα από τη συνάντηση να συζητηθούν θέματα κρίσιμα για την περιοχή, ενώ αναφέρθηκε στη δημοτική κίνηση «ως μια ανεξάρτητη, πολυσυλλεκτική, με κυρίαρχα αυτοδιοικητικά προτάγματα, κίνηση που διήνυσε αξιοσημείωτο δρόμο, με βάση τα εθνικά δεδομένα και διεκδικεί την επανεκλογή της με αξιώσεις».

Μοιραστείτε την είδηση