Παναγιώτης Μάργαρης: “Είναι κάποιες πόλεις που έχουνε ωραία αύρα… Μια από αυτές είναι η Κοζάνη, η οποία είναι μια ιδιαίτερη πόλη και ανέκαθεν είχε σχέση με τον πολιτισμό…”

1 Min Read

“Για εμένα ήταν μια πρόκληση να ενώσω την κλασική κιθάρα με τη λαϊκή μουσική μας παράδοση…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κορυφαίος κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ και το δημοσιογράφο Αντώνη Μαυρίδη.
“Υπάρχουν μεγάλα αριστουργήματα κλασικών λαϊκών συνθετών και ποιητών. Αυτό το τόλμημα, θα παρουσιάσουμε για πρώτη φορά με τη Φωτεινή Βελεσιώτου, με την Πρεμιέρα μας στην Κοζάνη, το Σάββατο στις 8 Ιουνίου…” ανέφερε μεταξύ άλλων.
Ο διεθνούς φήμης κιθαρίστας δεν παρέλειψε να μιλήσει για την ιδιαίτερη αγάπη που τρέφει στην Κοζάνη και τους ανθρώπους της: “Είναι κάποιες πόλεις που έχουνε ωραία αύρα… Μια από αυτές είναι η Κοζάνη, η οποία είναι μια ιδιαίτερη πόλη και ανέκαθεν είχε σχέση με τον πολιτισμό…”.
Η πρεμιέρα της μουσικής παράστασης “Λόγος Λαϊκός”, με τον Παναγιώτη Μάργαρη και τη Φωτεινή Βελεσιώτου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.
Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας, ως εξής:
https://www.more.com/music/panagiotis-margaris-foteini-velesiotou-kozani/
– ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ (Ιπποκράτους 8, Κοζάνη)
– Τηλεφωνικά στο 2461 050815 (με δωρεάν παράδοση στο χώρο σας)

https://www.youtube.com/watch?v=5AQqXPx78Ao

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε την είδηση