Παναγιώτης Πλακεντάς: Μία μικρή περιπέτεια υγείας θα τον κρατήσει μακριά από τις εορταστικές εκδηλώσεις συμπλήρωσης 110 χρόνων απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας

1 Min Read
Μία μικρή περιπέτεια υγείας που ταλαιπωρεί το τελευταίο τριήμερο τον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά θα τον αναγκάσει να παραμείνει στο σπίτι του και να απέχει από τα καθήκοντα του για ένα διάστημα πέντε-έξι ημερών, κατόπιν σύστασης του προσωπικού του ιατρού.
Σε σχετική ανάρτηση του ανέφερε πως “αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω να παραστώ στις αυριανές εορταστικές εκδηλώσεις συμπλήρωσης 110 χρόνων απελευθέρωσης της Πτολεμαΐδας μας, από τον τουρκικό ζυγό. Ένα γεγονός το οποίο με στεναχωρεί αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, αφού ο γιατρός ήταν αυστηρός στις συστάσεις του.
Θέλω να καλέσω όλους τους συμπολίτες μου να παραβρεθούν στις εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα το Σαββάτο 15 Οκτωβρίου με αποκορύφωμα την παρέλαση, αποδίδοντας τιμές με τον οφειλόμενο σεβασμό σε όλους όσους έπεσαναγωνιζόμενοι και θυσιαζόμενοι για τα ιδανικά του τόπου μας.Χρόνια πολλά και πάντα λεύτεροι”.
Μοιραστείτε την είδηση