Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία: Rottweiler Κοζάνης: Απαντήστε μας τώρα κ. Μπολάρη

5 Min Read

Η Βουλευτής κα Κατερίνα Μάρκου μας έστειλε την απάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού ΥΠΑΑΤ κου Μπόλαρη στην επερώτηση της στην Βουλή για την δολοφονία των ροτβάιλερ στην Κοζάνη από τον γνωστό Δήμαρχο.

Διαβάζουμε λοιπόν μεταξύ των άλλων απαράδεκτων απαντήσεων του Υπουργού , ότι οι φορείς που ζήτησαν να παραλάβουν τα ζώα για να μην  ευθανατωθούν βάσει της νομοθεσίας , δεν πληρούσαν  τα κριτήρια εκτός από έναν και μάλιστα ιδιώτη .

- Advertisement -

Κύριε Μπόλαρη ποια είναι αυτά τα κριτήρια ;

Πείτε τα και σε μας να τα μάθουμε;

Που αναφέρονται αυτά ;

Και ποια από τα κριτήριά σας συγκέντρωνε ο ιδιώτης που του έδωσαν και μάλιστα ανεκπαίδευτα τα ροτβάιλερ και δεν τα είχαν οι φιλοζωικοί φορείς ή ο πιστοποιημένος , αδειοδοτημένος και έμπειρος εκπαιδευτής της ράτσας αυτή κ.Α Γέρου, όπου τα ζώα θα μεταφερόταν στις εγκαταστάσεις του για γίνει πρώτα σωστή εκπαίδευση και να δοθούν από εκεί για υιοθεσία στα κατάλληλα σπίτια;

Ή μήπως τα κριτήρια αυτά είναι αν είναι αρεστά ή όχι στον Δήμο τα φιλοζωικά σωματεία ;

Με βάση αν του ασκούν κριτική ή όχι;

Βεβαίως το ερώτημά μας  είναι ρητορικό  γιατί αυτά ακριβώς ήταν τα κριτήρια του οικολόγου !!! Δημάρχου , τα οποία ασπαστήκατε  και εσείς στην απάντησή σας.

 

 

Κύριε Υπουργέ ,

Γνωρίζετε ότι αυτοί οι φορείς που δεν πληρούσαν τα κριτήρια αυτά είναι καθημερινοί συνομιλητές των συμβούλων σας, των υπηρεσιών σας καθώς και πολλών άλλων πρωτοκλασάτων Υπουργών της Κυβέρνησης και χαίρουν εκτίμησης και σεβασμού  ;

Και μας θεωρείτε ανίκανους να αναλάβουμε  6 ζώα φιλικά έτσι κι αλλιώς;

Ή νομίζετε ότι ο κόσμος είναι αφελής, τρώει κουτόχορτο  και δεν κατανοεί τι γίνεται;

Ή ότι μπορεί να παραπλανηθεί με τέτοιες απαντήσεις , όπως προσπαθούν να παραπλανήσουν εσάς οι διάφοροι παρατρεχάμενοι ;

Και ποια  αξία μπορεί να έχει η απάντησή σας , όταν μονομερώς ζητήσατε στοιχεία από τον Δήμο Κοζάνης και δεν είχατε την πρόνοια  να ζητήσετε παρόμοια ενημέρωση και από τους μαζικούς κοινωνικούς φορείς για να φανείτε  τύποις τουλάχιστον αντικειμενικός βρε αδελφέ ;

 

Με αυτό το τρόπο κ. Υπουργέ και με το να καλύπτετε- ναι δυστυχώς καλύπτετε – συνειδητά ή ασυνείδητα τις παρανομίες του κάθε Δημάρχου  γίνεστε συνένοχος σε αυτές  και θα  θα καταγραφτείτε  και εσείς στην ιστορία σαν ένας με την  ίδια ακριβώς  γεύση με το παλιό κατεστημένο , αυτό που καθημερινά  ακούμε να διακηρύσσουν σε όλους τους τόνους , ότι πολεμούν , αντιστέκονται και κομίζουν νέα ήθη    τα μέλη της Κυβέρνησης.

 

Άγνοια, αδιαφορία, αλληλοκάλυψη των διαφόρων εμπλεκομένων , αμάσητη τροφή, αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της απάντησής σας και πολύ λυπούμαστε και κυρίως αγανακτούμε  γι αυτό.

Τραγικό για υπουργό που ευαγγελίζεται την αλλαγή  , για Υπουργό της Κυβέρνησης της Ριζοσπαστικής Αριστεράς

 

Σας ζητάμε κ. Υπουργέ ,έστω και τώρα ,να μελετήσετε εσείς ο ίδιος τους νόμους που το υπουργείο σας έχει εκπονήσει  και πείτε μας μετά  ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ  της θεσμοθετημένης  5μελούς επιτροπής του Δήμου και στην Ομοσπονδία μας που κατέθεσαν δις και τρις φορές μια  άρτια και ολοκληρωμένη πρόταση όπου τα ζώα θα μεταφερόταν σε ειδικό εκπαιδευτή;

Εσείς απαντήστε και όχι ο Ιωαννίδης και οι πάντα αφιλόζωες κτηνιατρικές σας υπηρεσίες.

 

Και ζητήστε μετά συγγνώμη από τους χιλιάδες φιλόζωους γιατί πλέον καταγράφεστε ως  συνένοχος στην δολοφονία των ζώων αυτών , συνένοχος στην εγκληματική δημοτική αρχή Κοζάνης.

 

Σας καλούμε να αποσύρετε την κατάπτυστη αυτή απάντησή σας προς την Βουλευτή κα Κατερίνα Μάρκου και να ζητήσετε συγγνώμη από τους χιλιάδες φιλόζωους πολίτες που σας ψήφισαν .

Γιατί δεν σας ψήφισε ούτε ο Ιωαννίδης ούτε οι διάφοροι υπάλληλοι του ΥΠΑΑΤ.

 

Εμείς σας ψηφίσαμε , οι απλοί πολίτες και δεν ξεχνάμε το μέγιστο για μας ατόπημά σας .

Νέο ήθος κομίζει αυτός που εκτός των άλλων έχει το θάρρος να πει :

Ναι , έκανα  λάθος .

Αναμένουμε λοιπόν να ενεργήσετε έτσι και να αποδείξετε στην πράξη , ότι όντως έχετε αποτινάξει  την παλιά, κακή , δοκιμασμένη  χρόνια τώρα και αποτυχημένη συνταγή , που ο κόσμος δις έχει απορρίψει .

 

Η Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία 

 

Μοιραστείτε την είδηση