Πανελλήνια συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Αστρονομικών Συλλόγων της χώρας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

1 Min Read

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας ως ο επόμενος διοργανωτής του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας οργάνωσε και φιλοξένησε επιτυχώς την Πανελλήνια συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων των Αστρονομικών Συλλόγων της χώρας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 

Κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η οργάνωση της διεξαγωγής του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε υβριδική μορφή, δια ζώσης αλλά και μέσω διαδικτύου, επιτρέποντας τη συμμετοχή ατόμων που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στην Κοζάνη, καθιστώντας την εκδήλωση προσβάσιμη και πολυσυλλεκτική. 

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν την αστρονομία στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Διοικητικά Συμβούλια αντάλλαξαν απόψεις για την Πανελλήνια Εξόρμηση Ερασιτεχνών Αστρονόμων (Π.Ε.Ε.Α), για τον τρόπο προώθησης της αστρονομίας στη χώρα μας καθώς και την ανάληψη της διοργάνωσης του 13ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας από τον Αστρονομικό Σύλλογο Δυτικής Μακεδονίας το 2024 στην πόλη της Κοζάνης.

Ο Αστρονομικός Σύλλογος Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους συμμετέχοντες αλλά και προς το  Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το οποίο παρείχε τους χώρου του για την υλοποίηση αυτής της συνάντησης.

Μοιραστείτε την είδηση