Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μπασίνας πό την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του σωματείου ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ –“ΕΡΜΗΣ”

2 Min Read
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ
Με την παρούσα επιστολή μου επιθυμώ να γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του σωματείου ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΩΝ ΚΑΦΕΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ –“ΕΡΜΗΣ. Δυστυχώς, προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να ασκώ ανεμπόδιστα τα καθήκοντά μου.
Καθ΄όλη την διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα –σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συναδέλφους στο Δ.Σ.- να αναδείξω τα προβλήματα του κλάδου μας, να προτείνω και να διεκδικήσω λύσεις για το σύνολο του κλάδου.
Έτυχε να ασκώ τα καθήκοντά μου σε μια πρωτόγνωρη περίοδο, όπου όλοι μας δοκιμαστήκαμε και συνεχίζουμε να δοκιμαζόμαστε σκληρά. Πιστεύω ότι χάρη στις προσπάθειες όλων των μελών του Δ.Σ. , καταφέραμε να ακουστούμε, να ληφθεί υπόψη η γνώμη μας και σε κάποιες περιπτώσεις να γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας.
Από την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε, δεν θα μπορούσαν να απουσιάσουν κάποιες φορές οι εντάσεις, χωρίς ποτέ να υπερβούμε τα όρια. Θέλω να τονίσω ότι οι όποιες εντάσεις δημιουργήθηκαν μεταξύ είτε εμού προσωπικά είτε του συλλόγου με τους ανθρώπους όλων των φορέων και αρχών που συζητούσαμε δεν υπέκρυπταν καμία αντιπαράθεση επί προσωπικού, καμία εμπάθεια. Άλλωστε, πιστεύω ότι η γενική εικόνα της συνεργασίας μας με όλους τους θεσμικούς παράγοντες έχει θετικό πρόσημο, μιας και κατακτήθηκε η αλληλοενημέρωση –που δεν είναι πάντα αυτονόητη- και σε πολλές περιπτώσεις η αλληλοκατανόηση.
Σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσω να συμμετέχω και να βοηθώ το σωματείο. Εύχομαι στο νέο Δ.Σ. καλή επιτυχία σε όποια δραστηριότητα αναπτύξει.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Κοζάνη, 26-07-2021
Μοιραστείτε την είδηση