Παράταση εργασιών για το γήπεδο της ΕΠΣ και το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο

1 Min Read

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης, οι παρατάσεις για  την αναβάθμιση υποδομών εγκαταστάσεων του γηπέδου της ΕΠΣ Κοζάνης και η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων στο Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο.

Όσο αναφορά το γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης, ο ανάδοχος ζήτησε παράταση των έργων μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς υπήρχε καθυστέρηση στις εργασίες, λόγω της μη διαθεσιμότητας κάποιων υλικών που προβλεπόντουσαν στη μελέτη, αλλά και λόγω μιας νέας πρότασης, η οποία κατατέθηκε κατά τη διάρκεια της κατασκευής του έργου, προκειμένου να τροποποιηθεί η μελέτη για τα αποστραγγιστικά, με επιπλέον αγωγούς, η οποία δεν έγινε δεκτή από την ΑΝΚΟ. Αυτό σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κ. Νούλα Τουμπουλίδου, προκάλεσε την καθυστέρηση, στη διαδικασία της σποράς του γηπέδου. 

Μέχρι τις 4 Αυγούστου, πήραν παράταση οι εργασίες αναβάθμισης, για το Λιάπειο Αθλητικό Κέντρο, όπου  εκκρεμούν οι διαβαθμίσεις στα μικρά γήπεδα καθώς και η βάση από τσιμέντο για την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών. Επίσης πρέπει να κοπούν οι τάπητες για να προστεθούν εξειδικευμένες και βαμμένες γραμμές, για την κάλυψη των κενών. 

Θένια Βασιλειάδου

Μοιραστείτε την είδηση