Παρέμβαση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Ν. Κοζάνης Γιώργου Αμανατίδη για το σημαντικό έργο του κάθετου άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα

1 Min Read

Με το άρθρο 37 του σχεδίου νόμου για την “Απελευθέρωση αγοράς ενέργειας, εκσυγχρονισμός της ΔΕΗ, ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ και στήριξη των ΑΠΕ” ρυθμίζεται το θέμα και δίνεται η δυνατότητα κατασκευής του κάθετου οδικού άξονα από Φλώρινα προς Πτολεμαΐδα. Στο άρθρο 37 του σχετικού νομοσχεδίου περιγράφεται η τροποποίηση του άρθρου 2 του ν. 4533/2018.
Η συγκεκριμένη ρύθμιση προσφέρει ασφάλεια στο σχεδιασμό και υλοποίηση του έργου και ανοίγει το δρόμο στην ένταξη της αναγκαίας χρηματοδότησης για τις μελέτες και την κατασκευή στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.
Πλέον ο μόνος αντίπαλος είναι ο χρόνος και οφείλουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Την προετοιμασία της νομοθετικής ρύθμισης και της αιτιολογικής παρουσίασα σε σύσκεψη που έγινε στο γραφείο του Υφυπουργού Ενέργειας κ. Θωμά, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Κασαπίδη του Βουλευτή Φλώρινας κ. Αντωνιάδη, του προϊσταμένου της Διαχειριστικής Αρχής κ. Κιουρτσίδη και στελεχών της καθώς και συνεργατών του Υφυπουργού.
Ευχαριστίες στον Υφυπουργό κ. Θωμά, για την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας μας και την προώθησή της στο πλαίσιο του σχεδίου νόμου.

Μοιραστείτε την είδηση