Μοναδικό μουσικό ταξίδι από τα παραδοσιακά χάλκινα της Κοζάνης στη jazz! Εντυπωσίασε η παρουσίαση του νέου CD του Μανώλη Κουτσουνάνου

1 Min Read

Ένα μοναδικό μουσικό  ταξίδι από τα παραδοσιακά χάλκινα  της Κοζάνης στη jazz είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι θεατές που γέμισαν την Αίθουσα Τέχνης το βράδυ της Τρίτης για την  παρουσίαση του νέου CD του Μανώλη Κουτσουνάνου με τίτλο «Ταξίδι από την παράδοση ως τη τζαζ (From tradition to jazz)» που μόλις κυκλοφόρησε. Μαζί στη σκηνή με τον ντράμερ Μανώλη, εμφανίστηκαν οι δύο κορυφαίοι μουσικοί,  Γιώτης Κιουρτσόγλου (μπάσο) και ο Χρήστος Ραφαηλίδης (Βιμπράφωνο) , καθώς και οι Βάσω Δημητρίου – Κιθάρα, Μιχάλης Ζέγας – Κιθάρα,Γιώργος Τζούκας – Πιάνο, Φώτης Τσιοτίκας – Κλαρίνο, Μιχάλης Γκατζιούρας – Τρομπέτα, Νίκος Καρδογιάννης – Τρομπόνι, Σώτος Κουτσουνάνος – Κρουστά.

Η δουλειά From tradition to jazz είναι το επιστέγασμα μιας πολύχρονης προσπάθειας του Μ. Κουτσουνάνου ο οποίος θα πρέπει να νιώθει  δικαιωμένος για το αποτέλεσμα και για την ενθουσιώδη ανταπόκριση του κόσμου. Το “πάντρεμα” και το “δέσιμο”  των μουσικών είνναι εκπληκτικό ! Το cd From tradition to jazz πιστεύουμε πως έχει θέση σε κάθε Κοζανίτικο και όχι μόνο σπίτι.

- Advertisement -

H εκδήλωση έγινε με τη συνδιοργάνωση του ΟΑΠΝ Κοζάνης και του Φιλοπρόοδου.

Μοιραστείτε την είδηση