Παρουσία Μουσουρούλη η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου την Δευτέρα – Μοναδικό θέμα της έκτακτης συνεδρίασης το Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης

1 Min Read

Την ερχόμενη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα συνεδριάσει εκτάκτως το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας με μοναδικό θέμα την απολιγνιτοποίηση και το μάστερ πλαν που ανακοίνωσε το Υπουργείο Ενέργειας και είναι σε δημόσια διαβούλευση από τις 5 Οκτωβρίου. Το θέμα που αναγράφεται στην πρόσκληση του οργάνου είναι «Ενημέρωση – Συζήτηση επί του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης» και σε αυτήν αναμένεται να συμμετάσχει ο Συντονιστής του Σχεδίου Κωστής Μουσουρούλης.
Να σημειωθεί πως η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΠΣ στο διοικητήριο της ΠΕ Κοζάνης στις 3 το μεσημέρι και με απόφαση της Προέδρου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών λόγω του COVID-19. Για τον λόγο αυτόν καλούνται Βουλευτές, Δήμαρχοι, συνδικάτα και φορείς που επιθυμούν να τοποθετηθούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην γραμματεία του Περιφερειακού Συμβουλίου έως αύριο Πέμπτη.

Μοιραστείτε την είδηση