Παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μαρίνας Σεραφειμίδου “Ώρα να λάμψεις” το Σάββατο 28 Απριλίου στο Agora

2 Min Read


Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος, το βιβλιοπωλείο Πάπυροςκαι το Agora Kitchen Wine Bar σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίας Μαρίνας Σεραφειμίδου “Ώρα να λάμψεις” το Σάββατο 28 Απριλίου στις 18:00 στο Agora (στοά Τσιμινάκη, Κοζάνη).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:
Αριστοτέλης Γκουλιάφας, Δάσκαλος Γιόγκα και η Λίτσα Παλαμά, Παρουσιάστρια.

- Advertisement -

Ελάτε να μάθουμε τα μυστικά από τη συγγραφέα του βιβλίου και να “βουτήξουμε” κι εμείς στον υπέροχο, γεμάτο λάμψη, νοστιμιά και φυσικότητα κόσμο της φτιάχνοντας τις δικές μας συνταγές ώστε να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό προς τα έξω και να απολαύσουμε τη νέα, πιο ήρεμη, όμορφη και φυσική ζωή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Συγγραφέας: Σεραφειμίδου Μαρία – Μαρίνα
Υπάρχουν βιβλία για οµορφιά. Βιβλία για τη διατροφή. Βιβλία για την οικολογία. ʼλλα µε συνταγές µαγειρικής και κάποια για το νοικοκυριό. Ακόµα, υπάρχουν βιβλία που δίνουν συµβουλές για µια καλή ζωή, µιλώντας µε όρους φιλοσοφίας ή –του πιο σύγχρονου– life coaching.
Ωστόσο, το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι κάτι από όλα αυτά, δεν θα το έλεγε κάποιος καν συνηθισµένο, διότι είναι… όλα αυτά µαζί: στις σελίδες του κρύβει µια ολόκληρη φιλοσοφία… στην πράξη! «Λάµψτε, µαγειρέψτε, ζήστε αλά Μαρίνα!» Πρακτικές συµβουλές και σπιτικές συνταγές για να δηµιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που θα κάνει καλό στο σώµα, στο δέρµα, στην εµφάνιση, στην υγεία, στην τσέπη, στο σπίτι σας και στον πλανήτη! Από το τι πρέπει να τρώτε για να αποτοξινώνετε τον οργανισµό σας –µε προτεινόµενες συνταγές– έως ποιο υλικό της κουζίνας σας µπορεί να µειώσει τις ρυτίδες, να αντιµετωπίσει την ακµή ή να αφαιρέσει έναν λεκέ από το χαλί!

«Βουτήξτε» στον υπέροχο, γεμάτο λάμψη, νοστιμιά και φυσικότητα κόσμο της Μαρίας – Μαρίνας Σεραφειμίδου, βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα έξω και απολαύστε τη νέα, πιο ήρεμη, όμορφη και φυσική ζωή σας τώρα!

Μοιραστείτε την είδηση