Παρουσίαση βιβλίου του Κωνσταντίνου Κοτσίφκα “Νύχτα στο πανδοχείο του τρόμου”

1 Min Read
Οι εκδόσεις Διάνοια και το βιβλιοπωλείο η “Στοά του βιβλίου” σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου του συντοπίτη Κωνσταντίνου Κοτσίφκα “Νύχτα στο πανδοχείο του τρόμου” την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο cafe-bar “Μπλέ Ελάφι” (Π.Μελά 42).
Για το βιβλίο μιλούν οι:
Εύα Αραμπατζή, συγγραφέας

Θεοδώρα Γκουρτζιούμη, φιλόλογος
Περίληψη του βιβλίου:

Όλα αλλάζουν στη ζωή της 24χρονης Ρέινι όταν δέχεται μια σημαντική επαγγελματική πρόταση από έναν μυστηριώδη άντρα. Η ίδια ενθουσιάζεται και είναι πρόθυμη να ταξιδέψει μέχρι το Μπρούκλιν, για να τον συναντήσει. Ωστόσο, αυτό το ταξίδι δεν θα αργήσει να πάρει άσχημη τροπή. Πόσο εύκολη θα είναι για τη Ρέινι η διανυκτέρευση στο πρώτο ερημικό πανδοχείο που θα βρεθεί μπροστά της; Δεν ακούγεται και τόσο άσχημη ιδέα. Τουλάχιστον μέχρι να ανακαλύψει ότι η ίδια και οι υπόλοιποι πελάτες του πανδοχείου είναι πιόνια στο αρρωστημένο παιχνίδι ενός άγνωστου διοργανωτή, ένα παιχνίδι θανάτου.

Και κάπως έτσι αρχίζει ο τρόμος…

Πώς θα αντιδράσει η Ρέινι όταν το σκοτεινό μυστικό του άντρα με τα αρχικά Σ.Ν. βγει στην επιφάνεια; Και, κυρίως, θα καταφέρει να βγει ζωντανή από αυτή την ιστορία παράνοιας και φρίκης;

Μοιραστείτε την είδηση