Πάρτυ για τα 11α γενέθλιά της έκανε η δημοτική κίνηση «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις»

2 Min Read

Τα 11 έκλεισε η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος Να Ζεις» και το γιόρτασε με μια μικρή συνάντηση μελών και φίλων έξω από το στέκι της, στην πλατεία Γιολδάση.

«Η κίνηση ξεκίνησε μ’ ένα συγκεκριμένο πλάνο, το οποίο εξακολουθεί να υπηρετεί μέσα από μια συγκεκριμένη ιδεολογική προσέγγιση, δημιουργώντας μια παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον μας. Είμαστε περήφανοι που υπηρετούμε αυτή την ιδεολογική μας τοποθέτηση. Περάσαμε από την αντιπολίτευση στη διοίκηση και πάλι στην αντιπολίτευση. Εξακολουθούμε να είμαστε πολυσυλλεκτικοί και αμεσοδημοκρατικοί και φιλοδοξούμε να διεκδικήσουμε τα ηνία του δήμου Κοζάνης στις επόμενες εκλογές» είπε ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας Χάρης Κουζιάκης.

Λόγω των συνθηκών περιορισμού δεν έγινε η καθιερωμένη ετήσια συνέλευση και η εκδήλωση για τα γενέθλια ήταν μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή είπε η γραμματέας της συντονιστικής Εύα Αραμπατζή, αναφερόμενη στη συνεχή παρουσία που είχε η κίνηση στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα.

Από τα γενέθλια δεν θα μπορούσε να λείψει ο μέχρι πρότινος επικεφαλής της Κίνησης και πρώην Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης που έκανε λόγο για μια περίοδο με πολύ μεγάλες συγκινήσεις και πολλή δουλειά, αλλά και με μια θητεία στο Δήμο Κοζάνης που άφησε πολύ ισχυρό στίγμα. «Η συσσωρευμένη εμπειρία και οι άνθρωποι είναι μαγιά για την επόμενη μέρα. Ο στόχος είναι να είμαστε χρήσιμοι για έναν τόπο που το έχει ανάγκη» είπε ο κ. Ιωαννίδης.

Μοιραστείτε την είδηση